Skip to main content

FASHION NEWS

Meadow Walker: Η κόρη του Paul Walker για τον Givenchy στην εβδομάδα μόδας του Παρισιού

"Ατελείωτη ευγνωμοσύνη και αγάπη για όλους"


Ρόμυ Μελάνι

Η καριέρα στο modeling για  την Meadow Walker ξεκινά. Η 22χρονη κόρη του ηθοποιού Paul Walker έκανε το ντεμπούτο της, ανοίγοντας το runaway του Οίκου Givenchy Fall / Winter 2021 στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού.

Το 10 λεπτών βίντεο του Οίκου Givenchy λαμβάνει χώρα σε έναν βιομηχανικό χώρο που συνδυάζει τη μόδα με την underground nightlife. Αρσενικά και γυναικεία μοντέλα περιηγούνται σε έναν ατμοσφαιρικό λαβύρινθο από μεταλλικούς διαδρόμους. Στον τεράστιο χώρο, περπατούν οδηγούμενοι από τους ήχους  του Robert Hood, ενός παραγωγού και DJ που κατάγεται από το Ντιτρόιτ και είναι γνωστός ως ένας από τους ιδρυτές της minimal techno. Η συλλογή φθινόπωρο -χειμώνας 2021 ready-to-wear collection 2021 διαθέτει πολυεπίπεδες σιλουέτες σε μαύρο και κρέμα, με χαρακτηριστικά  οversized σακάκια, αρχιτεκτονικούς ώμους και περίεργα δεσίματα.
https://www.instagram.com/p/CMIxbtxjKiR/?utm_source=ig_web_copy_link

Η Meadow Walker, ντυμένη στα μαύρα, από το κεφάλι μέχρι τα δάχτυλα, φορούσε ένα oversized blazer, ασύμμετρη φούστα μαζί με μαύρο οπάκ καλσόν και ψηλοτάκουνα. Το runaway, στo οποίο συμμετείχαν επίσης τα μοντέλα Bella Hadid και Jordan Dunn, σηματοδότησε  τo πρώτο φυσικό show για τον δημιουργικό σκηνοθέτη Matthew Williams του οίκου Givenchy.
https://www.instagram.com/p/CMIQOuAD2wS/?utm_source=ig_web_copy_link
"Σε ευχαριστώ Matt για την πλήρη υποστήριξη και την αποφασιστικότητά σου να με μεταφέρεις  με ασφάλεια στο Παρίσι από τη Νέα Υόρκη", έγραψε στο Instagram. "Ευχαριστώ σε όλο το team. Ατελείωτη ευγνωμοσύνη και αγάπη για όλους."
Η Meadow μοιράστηκε στους λογαριασμούς της στα κοινωνικά μέσα, πολλές στιγμές της βραδιάς, δίνοντας  στους θαυμαστές μια ιδέα και από τα παρασκήνια της επίδειξης. Παραδέχθηκε ότι ανακουφίστηκε που ο χώρος των 50.000 ατόμων δεν ήταν γεμάτος με κοινό λόγω της πανδημίας.
"Σκέφτηκα απλώς αν ήταν γεμάτος και περπατούσα στην πασαρέλα, θα ήμουν απόλυτα τρομοκρατημένη" δήλωσε. Η σελίδα της Meadow πλημμύρισε με υποστηρικτικά σχόλια, συμπεριλαμβανομένου κι ενός από την ηθοποιό Nathalie Emmanuel που είχε εμφανιστεί  μαζί με τον πατέρα της Paul στο Furious 7. «Τόσο περήφανη  και τόσο ενθουσιασμένη για εσένα!». Η Meadow κάνει καριέρα μοντέλου από το 2017, έχοντας στον ενεργητικό της μια εκπληκτική εμφάνιση νωρίτερα φέτος με την πρώτη της μεγάλη καμπάνια σαν πρωταγωνίστρια της Proenza Schouler.
https://www.instagram.com/p/CIOXEzLjBXG/?utm_source=ig_web_copy_link
Η Meadow Walker ήταν μόλις 15 ετών όταν ο πατέρας της, ο ηθοποιός Paul Walker, πέθανε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στις 30 Νοεμβρίου 2013, αφήνοντας τον κόσμο του θεάματος αναστατωμένο και λυπημένο. Ήταν πιο γνωστός για το ρόλο του ως Brian O'Conner στο διάσημο franchise των τανιών Fast and the Furious.

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Celine: Αποχωρεί τελικά ο Hedi Slimane από τον εμβληματικό οίκο;

Τι συμβαίνει με το συμβόλαιο του ταλαντούχου καλλιτεχνικού διευθυντή;

FASHION NEWS

Εγκαίνια για το ανακαινισμένο κατάστημα της Li-LA-LO στο The Mall Athens

 Το εντυπωσιακό κατάστημα που δεσπόζει στον 1ο όροφο του πλέον δημοφιλούς εμπορικού κέντρου των βορείων προαστίων, ακολουθεί το νέο image των καταστημάτων Li-LA-LO, το οποίο μετουσιώνει το αυθεντικό DNA του brand

FASHION NEWS

«Stay Authentic»: Η νέα καμπάνια της Kappa για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι ’24 είναι εδώ

Στην καμπάνια κυριαρχεί η καθαρότητα και το λευκό χρώμα που «αγκαλιάζει» τη δυναμική κίνηση των χορευτών

Προτεινόμενα

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.   

ASK THE EDITOR

5 τονωτικές λοσιόν για ρύθμιση της λιπαρότητας και των ατελειών

Το βήμα που δεν πρέπει να ξεχνάς πριν από το serum και την ενυδατική σου

FASHION TRENDS

6 high waist jeans για να βρεις αυτό που σου ταιριάζει για τις καθημερινές σου εμφανίσεις

Το ψηλόμεσο jean είναι απαραίτητο κομμάτι μιας έξυπνης γκαρνταρόμπας και φοριέται σε απεριόριστες περιστάσεις και συνδυασμούς