Skip to main content

FASHION NEWS

Mercedes-Benz Fashion Week 2021: Το αναλυτικό πρόγραμμα των επιδείξεων

Συντονιστείτε στο www.allyou.gr καθόλη τη διάρκεια της ημέρας και παρακολουθείστε όλα όσα συμβαίνουν στην Mercedes-Benz Fashion Week 2021 από τον ειδικό player



Η Mercedes-Benz Fashion Week του 2021 είναι γεγονός! Το σπουδαιότερο event μόδας της Ανατολικής Ευρώπης ξεκίνησε στις 19 Απριλίου με την παρουσίαση της νέας συλλογής Fall Winter ’21/22 από το brand Ruban, σε ένα show που έλαβε χώρα στο Μουσείο της Μόσχας (ένα από τα παλαιότερα της πόλης το οποίο ιδρύθηκε το 1896).

Το allyou, ο αποκλειστικός συνεργάτης της Mercedes-Benz Fashion Week 2021 για την Ελλάδα, σας μεταφέρει στη front row και μεταδίδει καθόλη τη διάρκεια της ημέρας μέσα από τον ειδικό player, τις επιδείξεις των 50+ σχεδιαστών που συμμετέχουν.

Το πρόγραμμα της Mercedes-Benz Fashion Week 2021 περιλαμβάνει live streamed shows από σχεδιαστές από την Ιταλία, την Ισπανία, τη Γαλλία, την Αργεντινή, την Κύπρο, τη Γερμανία και άλλες χώρες, ενώ για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού θα υποδεχτεί την σχεδιάστρια Emma Bruschi, η οποία ξεχώρισε στο Διεθνές Φεστιβάλ Hyères της Γαλλίας, για τις καλύτερες οικολογικές πρακτικές στη μόδα και έχει βραβευτεί με το Chanel Métiers d'art 19M Prize. Όλοι οι συμμετέχοντες θα παρουσιάσουν επίσης τις νέες συλλογές τους στα κοινωνικά δίκτυα, καθώς και σε ιστότοπους, showrooms και concept stores, ενώ στα catwalks θα περπατήσουν και μοντέλα άνω των 55 ετών, αφού για άλλη μια φορά η Mercedes-Benz Fashion Week Russia στηρίζει μοντέλα μεγαλύτερης ηλικίας.

Συντονιστείτε από τις 19 έως τις 24 Απριλίου στο allyou, παρακολουθήστε τις επιδείξεις και ανακαλύψτε πρώτοι όλες τις νέες προτάσεις της μόδας και τα highlights.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα της Mercedes-Benz Fashion Week 2021:

 

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Η Naomi Campbell κατακτά το Μουσείο Victoria & Albert με μια αναδρομική έκθεση αφιερωμένη στην ίδια

Το απόλυτο supermodel των ‘90s είναι το πρόσωπο που θα τιμήσει το V & A με μια πλούσια έκθεση με τίτλο NAOMI

FASHION NEWS

Η Kim Kardashian επιστρατεύει τους κλώνους της στην πρώτη τηλεοπτική διαφήμιση της SKIMS

Η απόλυτη celebrity πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια του brand της, έχοντας στο πλευρό της τους κλώνους της!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 19 Μαρτίου

Ο δυναμισμός σας θα τραβήξει το ενδιαφέρον των άλλων

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Πώς να απαλλαγείς μια και καλή από τους τοξικούς ανθρώπους

Για ορισμένους χρειάζεσαι κάτι παραπάνω από 2 μέτρα απόστασης…

SELF-LOVE

Πώς να αποφύγεις την… ψυχολογική αποφυγή;

Συνέχισε να διαβάζεις, αν συνηθίζεις να αποφεύγεις πράγματα που σου προκαλούν δυσφορία ή άγχος;