Αυτή είναι η νέα Spring/Summer ’15 συλλογή της All Star Converse

Tack me back to Studio 54! 

Κέλλυ Νόβακ


Η νέα συλλογή της All Star Converse για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2015 εμπνέεται από έναν πολύ σημαντικό καλλιτέχνη της pop κουλτούρας. O Andy Warhol υπήρξε ένας από τους πιο σημαντικούς καλλιτέχνες του 20ου αιώνα και ήταν αυτός που κατάφερε, για πρώτη φορά, να ενώσει την pop κουλτούρα με την τέχνη, τον κινηματογράφο, την μόδα και την μουσική, ανοίγοντας τον δρόμο σε πολλούς άλλους καλλιτέχνες.

Η All Star Converse εμπνέεται από τον σημαντικό αυτόν καλλιτέχνη για την νέα της συλλογή. Έτσι, η Converse, σε τη συνεργασία του ιδρύματος Andy Warhol Foundation, παρουσιάζει για 1η φορά τη συλλογή “Converse All Star Andy Warhol”.

Από το 1987, το όραμα και η δημιουργικότητα του Warhol συνεχίζει να ζει μέσω του Ιδρύματος Andy Warhol Foundation και ενθαρρύνει την καινοτόμα καλλιτεχνική έκφραση, υποστηρίζοντας δουλειές που είναι πειραματικές και πρωτοπόρες. Για να βοηθηθεί περαιτέρω το μη κερδοσκοπικό έργο για την εξέλιξη των εικαστικών τεχνών, μέρος των εσόδων από τη συλλογή Converse All Star Andy Warhol θα διατεθεί στο ίδρυμα Andy Warhol Foundation.

Η νέα συλλογή παρουσιάζει το πλέον εμβληματικό και αναγνωρίσιμο print, την κονσέρβα της σούπας Campbell, σε διάφορες εκτελέσεις: στο μποτάκι η κονσέρβα απεικονίζεται σε έντονα βασικά χρώματα, ενώ στο χαμηλό οι κονσέρβες στοιβάζονται η μία πάνω στην άλλη, δημιουργώντας ένα πολυεπίπεδο μοτίβο που προσθέτει βάθος και όγκο, μια συνηθισμένη τεχνική που χρησιμοποιούσε ο Andy Warhol.

Όλα αυτά τα στοιχεία καθιστούν αυτό το παπούτσι το ιδανικό για τις ανοιξιάτικες εξορμήσεις σου!

Δες τώρα την συλλογή! 

andywarhol_converse_1.jpg

andywarhol_converse_2.jpg

andywarhol_converse_3.jpg

andywarhol_converse_4.jpg

andywarhol_converse_5.jpg

andywarhol_converse_6.jpg

andywarhol_converse_7.jpgAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares

Σου αρέσει αυτό που διάβασες;

Ακολούθησέ μας στα social. Κάνε κλικ σε ένα από τα εικονίδια!

0
Shares