Skip to main content

FASHION RADAR

Ξεκίνησε η Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας

AXDW από 7 εως 11 Νοεμβρίου



Έτοιμη να υποδεχθεί καταξιωμένους Έλληνες σχεδιαστές, επιτυχημένα ελληνικά fashion brands και ανερχόμενους νέους σχεδιαστές που θα παρουσιάσουν τις νέες τάσεις για την επόμενη σεζόν, είναι η Athens Xclusive Designers Week, η οποία έρχεται από 7 έως 11 Νοεμβρίου. Μέσα σε πέντε ημέρες θα πραγματοποιηθούν συνολικά 37 shows!

Κεντρικός χώρος διεξαγωγής των επιδείξεων θα είναι το Ζάππειο Μέγαρο, ενώ κάποια shows θα πραγματοποιηθούν σε πολύ ξεχωριστές τοποθεσίες της Αθήνας. Για πρώτη φορά μάλιστα οι επιδείξεις μόδας θα συνεχίζουν μέχρι αργά το βράδυ με late night shows.

https://www.instagram.com/p/B4KpRc9FaIW/

Οι πρώτες επιδείξεις ξεκινούν σήμερα, Πέμπτη 7 Νοεμβρίου στο Περιστύλιο του Ζαππείου με τους απόφοιτους της σχολής Fashion Workshop να παρουσιάζουν τις νέες τους συλλογές ενώ η Όλγα Καραβερβέρη θα παρουσιάσει με την σειρά της την νέα συλλογή. Οι δημιουργίες των Kathy Heyndels & Giannetos Handmade ακολουθούν και λίγο αργότερα ο Δημήτρης Ορδουλίδης ολοκληρώνει την 1η μέρα με ξεχωριστές γυναικείες και ανδρικές δημιουργίες.

Η AXDW η οποία είναι ένα από τα μεγαλύτερα fashion γεγονότα της χώρας περιλαμβάνει καταξιωμένους Έλληνες σχεδιαστές όπως Βασίλης Ζούλιας, MI-RO, Parthenis, Υβόννη Μπόσνιακ, Πάρης Βαλταδώρος και άλλοι. Το fashion κοινό δηλώνει έτοιμο και ανυπομονεί να εξερευνήσει για 26η χρονιά τον φαντασμαγορικό κόσμο της Ελληνικής Εβδομάδας Μόδας.

https://www.instagram.com/p/B3t-XhBpu6c/

Αξιοσημείωτο τέλος είναι και το γεγονός πως όλες τις ημέρες της διοργάνωσης θα διεξάγεται ο ανοιχτός διαγωνισμός σχεδίου Fashion Design Project όπου οι συμμετέχοντες, ανεξαρτήτως επαγγέλματος και σπουδών, διαγωνίζονται για μία θέση στους Νέους Σχεδιαστές της επόμενης διοργάνωσης, «κερδίζοντας» τις ψήφους του κοινού μέσα από ανοιχτή online ψηφοφορία.

https://www.instagram.com/p/B3mcgglFxVg/

Μείνε συντονισμένος για να μάθεις όλα τα νέα από την Ελληνική Εβδομάδα Μόδας και τις επιδείξεις...
 

 

Διαβάστε επίσης

FASHION RADAR

Η Carys Douglas γιόρτασε τα 21α γενέθλιά με ένα υπέροχο φόρεμα της μαμάς της, Catherine Zeta-Jones

Ένα εμβληματικό φόρεμα της δεκαετίας του '90, απόλυτα ταιριαστό και στις δύο

FASHION RADAR

Απόλυτα εκθαμβωτική: Η Zendaya με ένα εντελώς τολμηρό Polo φόρεμα

Ακόμα μία συναρπαστική εμφάνιση εμπνευσμένη από το τένις

FASHION RADAR

Η Rihanna κλέβει τις εντυπώσεις με το statement look της σε oversized fit

Τι φόρεσε η αγαπημένη RiRi στην επίσημη παρουσίαση της Fenty x PUMA;

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.