Τι γίνεται με τις νέες Bottega Veneta τσάντες;

Το trend alert της χρονιάς 

Τόνια Τζαφέρη

kalampoka_660x200-2

Αν ασχολείσαι με μόδα ή social media και ειδικά instagram, σίγουρα κάπου θα τις έχει πάρει το μάτι σου. 
Έχει γίνει ένας ''μικρός'' χαμός με τις νέες Bottega Veneta τσάντες και όλα δείχνουν πως ο οίκος έχει επιστρέψει δυναμικά στο προσκήνιο.

 

 

Μετά την τελευταία συλλογή  όπου μας παρουσίασε την καλοκαιρινή/ ανοιξιάτικη συλλογή για το 2020, το σύγχρονο fashion κοινό και πολλές celebrities/ fashion influencers μιλούν (και φορούν) τα νέα clutch και τα ιδιαίτερα Bottega Veneta  πέδιλα. Τα clutch αυτά υπάρχουν σε αρκετά σχέδια και ομολογουμένως είναι πολύ ιδιαίτερα, μοναδικά και ξεχωρίζουν.

Για τις συγκεκριμένες τσάντες μπορούμε πλέον να πούμε πως αποτελούν ένα πολύ δυνατό trend από τότε που κυκλοφόρησαν και φυσικά την Άνοιξη και το Καλοκαίρι αναμένουμε την κορύφωση τους. Φανατική υποστηρικτής η Rosie Huntington, η οποία φορά ξανά και ξανά τις συγκεκριμένες τσάντες και τα πέδιλα. Στα outfits που μοιράζεται συχνά με το instagram κοινό της, τα οποία πολλές φορές γίνονται viral και ξετρελαίνουν τα fashion κορίτσια, σπανίως λείπει μια από τις νέες Bottega Veneta τσάντες.

Με λίγα λόγια πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα trends στα αξεσουάρ τον τελευταίο καιρό και όλα δείχνουν πως τα συγκεκριμένα κομμάτια θα εξακολουθούν να μας απασχολούν εως και το καλοκαίρι και ποιος ξέρει... μπορεί και περισσότερο.

 

  
(πηγή φωτογραφιών: instagram, pinterest).  

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares