Skip to main content

FASHION RADAR

7 αξιοσημείωτα celebrity looks της εβδομάδας που μας πέρασε

Bella, Cara, Irina, Hailey μονοπωλούν τα βλέμματα στους δρόμους του Χόλυγουντ



 

Περπατούν στους δρόμους του Χόλυγουντ  με τα πιο αξιοσημείωτα looks και κάθε τους εμφάνιση δεν γλιτώνει από τα φωτογραφικά κλικς. Διάσημες celebrities και κορυφαία μοντέλα, φορούν τάσεις και αγαπημένα τους κομμάτια και βγαίνουν στους δρόμους της πόλης τους. Και κάπως έτσι, καταφέρνουν να τραβήξουν όλα τα βλέμματα επάνω τους και σύντομα οι φωτογραφίες από τις εμφανίσεις τους να κάνουν τον γύρω του διαδικτύου.

Το ενδιαφέρον παρέμεινε αμείωτο και αυτήν την εβδομάδα που μόλις τελείωσε, με την Bella Hadid, Cara Delevigne, Irina Shayk, Hailey Bieber και εγκυμονούσα‘’Emrata’’, να δίνουν το παρόν. Κάποιες μας εντυπωσίασαν με την casual αισθητική τους και άλλες μας εντυπωσίασαν με τις extravagant στιλιστικές τους επιλογές. Και μιας και μιλάμε για extravagant στιλιστικές τους επιλογές, δεν θα μπορούσαμε παρά να ξεκινήσουμε αυτήν την ανάρτηση με την αγαπημένη μας Bella Hadid, όπου έχει εξελίξει ιδιαίτερα το street style της και προτιμά τολμηρά και ασυνήθιστα looks. 

https://www.instagram.com/p/CKrUTwGJ1JP/

Κάπως έτσι επέστρεψε η Hadid από την Εβδομάδα Υψηλής Ραπτικής του Παρισιού και φάνηκε να είναι ιδιαίτερα επηρεασμένη από ρίγες και vintage αξεσουάρ.

Περνάμε στην Hailey, η οποία φροντίζει πάντοτε τις καθημερινές της εμφανίσεις και είναι κάθε φορά on point. Ποτέ παραμελημένη, η κυρία Bieber προτίμησε ένα casual look με overshized παλτό και όγκο στους ώμους, συνδυάζοντας το με μίνιμαλ, λευκά sneakers και loungewear ρούχα. Δεν παρέλειψε όμως τα απαραίτητα αξεσουάρ όπως τα γυαλιά ηλίου της και σκουλαρίκια. 

https://www.instagram.com/p/CKrozRCJzwX/

Επόμενη είναι η Irina Shayk με δυο looks για αυτήν την εβδομάδα. 
Στην πρώτη επέλεξε ένα κατακόκκινο παλτό, με κόκκινη τσάντα και το συνδύασε με μαύρα ρούχα. Φυσικά το αγαπημένο μας κομμάτι σε όλη την εμφάνιση της, ήταν τα biker μποτάκια της και το αθλητικό καπέλο. 

https://www.instagram.com/p/CKoydKHJTGC/

Στην δεύτερη εμφάνιση, το διάσημο μοντέλο επέλεξε επίσης χρώμα. Και πιο συγκεκριμένο κίτρινο χρώμα, κάνοντας  colourblocking με το καφέ, υπέροχο παλτό της και την χακί μάσκα προστασία της. Και σε αυτήν την εμφάνιση δεν παρέλειψε να ''σετάρει'' την τσάντα της, η οποία ήταν επίσης κίτρινη. Ωστόσο ομολογούμε πως δεν μας ενθουσίασε ιδιαίτερα κάτι άλλο πέρα από το παλτό. 

https://www.instagram.com/p/CKZkLOxJjcp/

 

Cara Delevigne. Δεν έχουμε να πούμε πολλά πέρα από το γεγονός πως λατρεύουμε την effortless και ροκ αισθητική της, ιδιαίτερα όταν συνδυάζει basic κομμάτια, με trending αξεσουάρ, όπως το bucket hat που επέλεξε.

https://www.instagram.com/p/CKjgbsQJQTt/

 

Η mom to be Emily Ratajkowski προτιμά cozy ρούχα για τα χειμερινά της outfits, όπως τα αγαπημένα της ‘’teddy coats’’, τα οποία συνδυάζει εκπληκτικά με κομψό μαύρο total look. Απλή, λιτή μα πάντοτε εντυπωσιακή, μας κάνει να αναμένουμε τις επόμενες εμφανίσεις της.

https://www.instagram.com/p/CKmDJ5Op1QH/

Με την Bella Hadid ξεκινήσαμε... με την Bella Hadid θα κλείσουμε, φτάνοντας στο 7ο look. Με κοτλέ σύνολο αυτήν την φορά, σε γήινες αποχρώσεις και statement αξεσουάρ πιο όμορφη από ποτέ. Σίγουρα πολύ καλύτερη από την πρώτη.

https://www.instagram.com/p/CKgzWrzpqx4/

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

FASHION RADAR

Η Carys Douglas γιόρτασε τα 21α γενέθλιά με ένα υπέροχο φόρεμα της μαμάς της, Catherine Zeta-Jones

Ένα εμβληματικό φόρεμα της δεκαετίας του '90, απόλυτα ταιριαστό και στις δύο

FASHION RADAR

Απόλυτα εκθαμβωτική: Η Zendaya με ένα εντελώς τολμηρό Polo φόρεμα

Ακόμα μία συναρπαστική εμφάνιση εμπνευσμένη από το τένις

FASHION RADAR

Η Rihanna κλέβει τις εντυπώσεις με το statement look της σε oversized fit

Τι φόρεσε η αγαπημένη RiRi στην επίσημη παρουσίαση της Fenty x PUMA;

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30