Skip to main content

FASHION RADAR

Η απόλυτα σέξι εμφάνιση της Χάιντι Κλουμ στο Grand Prix της F1

Μια παρουσία που έκλεψε τις εντυπώσεις κατά τη διάρκεια του Grand Prix της F1 του Λας Βέγκας



Κατά τη διάρκεια του Grand Prix της F1 του Λας Βέγκας, η κριτής του America's Got Talent φόρεσε ένα μαύρο δερμάτινο μπουφάν που άξιζε τα pit (ένα σακάκι), ξεκούμπωτο για να αποκαλύψει ότι απλά δεν υπήρχε τίποτα από κάτω, εκτός από τα κορδόνια του. Το μοντέλο συνδύασε την τολμηρή έλλειψη τοπ με μια τσάντα διακοσμημένη με αλυσίδα, ανακατωμένα μαλλιά σε στιλ όσα παίρνει ο άνεμος και μεγάλα γυαλιά ηλίου. Κάτι πρέπει να άφησε στη φαντασία.

Η Klum δεν ντρεπόταν να επιδείξει την εμφάνισή της, η οποία ολοκληρώθηκε με διχτυωτές κάλτσες, μπότες μέχρι τους μηρούς και ψηλό κομμένο μαύρο σλιπ. Οπότε στην πραγματικότητα εφάρμοσε και το no pants στιλ. Στο Instagram, πόζαρε για μια glam mirror selfie με τον σύζυγό της, τον κιθαρίστα Tom Kaulitz (ο οποίος φαινόταν ευχαριστημένος AF με το πώς πάει η ζωή του, όπως θα έπρεπε), και μπορούμε να δούμε ότι το σακάκι της αγγίζει τον πισινό της. Κουμπώστε το, και βασικά φοράει ένα φόρεμα!

Ίσως το πιο εντυπωσιακό είναι η δέσμευσή της να διατηρήσει τις αποχρώσεις της, παρά το γεγονός ότι είναι τελείως μαύρο. Μόδα λέγεται! Ψάξτε το!

Ο κόσμος σίγουρα δικαιούται τις απόψεις του για αυτό, αλλά προσωπικά απολαμβάνω πολύ την εποχή της DGAF και θα ήθελα να επισημάνω ευγενικά ότι αν ένας άντρας φορούσε ένα ξεκούμπωτο σακάκι, χωρίς πουκάμισο, θα θεωρούνταν η επιτομή του στυλ στο κόκκινο χαλί.

Η Κλουμ μοιράστηκε μερικά στιγμιότυπα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τη γεμάτη διασκέδαση βραδιά της στο στριπ, αφού συναναστράφηκε με τους Μπραντ Πιτ, Πάρις Χίλτον, Ριάνα και Τζάστιν Μπίμπερ.

Ίσως λοιπόν αυτό το σέξι στυλ να μην είναι σοκαριστικό, αλλά απλά διασκεδαστικό. Σαν να είναι βγαλμένο από το Βέγκας και να φωνάζει «ΖΗΣΕ λίγο».

Μετά από μια νύχτα πάρτι, απαθανάτισε την ανατολή του ηλίου από το δωμάτιο του ξενοδοχείου της και είπε στον σύζυγό της: «Μωρό μου, μπράβο. Ο ήλιος ανατέλλει».

Διαβάστε επίσης

FASHION RADAR

Αυτά είναι τα πιο κομψά λευκά sneaker που θα φοράς όλη μέρα.

Ποιος είπε ότι το άνετο δεν μπορεί να είναι κομψό;

FASHION RADAR

Η Zendaya μόλις φόρεσε την αφίσα της ταινίας Challengers ως φόρεμα

Άλλη μία εμφάνιση που δεν πέρασε απαρατήρητη.

FASHION RADAR

"Το πραγματικό μυστικό της απόλυτης ομορφιάς είναι να πιστεύεις στον εαυτό σου" Κίρστεν Ντανστ

Στα σαράντα, συνεχίζει να ζει μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της

Προτεινόμενα

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Το κεράκι της Λαμπρής – ένα παραμύθι για τη δύναμη της αγάπης

Μια εικονική επίσκεψη για Πάσχα στο «χωριό» της παιδικής μας ηλικίας

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 5 έως 12/5

Θα σας δοθεί η δυνατότητα να αποκαταστήσετε σχέσεις που έχουν υποστεί φθορές

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Πασχαλινό τραπέζι αλλιώς

Επτά διαφορετικοί τρόποι για να απολαύσεις το κρέας το Πάσχα