Skip to main content

FASHION RADAR

Jennifer Lopez: Με cut out τουαλέτα δίνει το έναυσμα της εορταστικής σεζόν!

Κάντο όπως η Jlo φορώντας το απόλυτο party look! 



Την περασμένη Παρασκευή, ο μη κερδοσκοπικός Οργανισμός Eastern Congo του Ben Affleck, βρέθηκε στο Λας Βέγκας στην έναρξη του Grand Prix της Formula 1 που έγινε αυτό το Σαββατοκύριακο. Σαν σωστή σύζυγος η Τζένιφερ Λόπεζ, δεν γινόταν να λείπει από το πλευρό του, όπως δεν γινόταν να φορέσει και τίποτα λιγότερο από αυτήν την απαστράπτουσα τουαλέτα με το εντυπωσιακό cut out στο μπούστο.  Η σταρ fabulous όπως πάντα και με σέξι όποιος αντέξει look, διάλεξε γαι την περίσταση ένα εκθαμβωτικό breathtaking μαύρο φόρεμα, καλυμμένο απ΄άκρη σ’άκρη με ασημί στρας, δημιουργία του Άγγλου σχεδιαστή David Koma.

Photo Credits: @Getty Images

Το πάνω μέρος του φορέματος αποτελούνταν από δύο κομμάτια ύφασμα που ενώνονταν στο λαιμό δημιουργώντας ένα υπέροχο υφασμάτινο λαμπερό chocker, χαρίζοντας μια αίσθηση κοσμήματος στο λαιμό της και αποκάλυπτε τον θώρακα και το μπούστο της. Η φούστα είχε ψηλό σκίσιμο στο ύψος του μηρού, ιδανικό, αν και τολμηρό για να αποκαλύψει τα καλογυμνασμένα της πόδια αλλά και να αναδείξει τα ψηλοτάκουνα πέδιλά της σε επίσης μαύρο χρώμα.

 

Η Τζένιφερ άφησε τα μακριά καραμελένια μαλλιά της κάτω χτενισμένα σε χαλαρούς κυματισμούς, ολοκληρώνοντας το look με  ασημένια σκουλαρίκια σε σχήμα φιδιού της εταιρείας Reza, καθώς και πολλά δαχτυλίδια. Από τα ελάχιστα αξεσουάρ που επέλεξε για την super shiny εμφάνισή της, ήταν ένα μαύρο clutch τσαντάκι που έκανε perfect match με το φόρεμα. Η ποπ σταρ δημοσίευσε αρκετές λήψεις της εμφάνισής της στο Instagram, πότε ποζάρωντας δίπλα στον hubby, είτε μόνη της, αποτυπώνοντας μια ακόμα fashion statement στιγμή της. Ο Ben φόρεσε ένα κλασικό κοστούμι με ασορτί γιλέκο σε βαθύ μπλε, πάνω από ένα λευκό πουκάμισο. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι Jon Hamm, Anna Osceola, Jimmy Kimmel, Colton Underwood, James Marsden, Lukas Haas, Tobey Maguire και Cara Delevingne. 

 

Photo Credits: @Getty Images

Η Λατίνα σταρ παραδίδει μαθήματα στιλ και απογειώνει το party look. Αν θέλεις πραγματικά να λάμψεις αυτά τα Χριστούγεννα, τόλμησε μια glamorous επιλογή που θα τους αφήσει όλους άφωνους. Πρόσεχε μόνο!  Δεν θέλουμε απλά να το φορέσεις, υπάρχει κίνδυνος να σε φορέσει αυτό. Ότι κι αν επιλέξεις κάντο με τη σιγουριά, την αυτοπεποίθηση και τον αέρα μιας σταρ. Όπως ακριβώς η Jennifer Lopez. 

Διαβάστε επίσης

FASHION RADAR

Η Zendaya μόλις φόρεσε την αφίσα της ταινίας Challengers ως φόρεμα

Άλλη μία εμφάνιση που δεν πέρασε απαρατήρητη.

FASHION RADAR

"Το πραγματικό μυστικό της απόλυτης ομορφιάς είναι να πιστεύεις στον εαυτό σου" Κίρστεν Ντανστ

Στα σαράντα, συνεχίζει να ζει μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της

FASHION RADAR

«Ξέρεις ότι έχεις βρει κάποιον ξεχωριστό. Όταν μπορείς να κλείσεις για ένα λεπτό τα μάτια και να απολαύσεις άνετα τη σιωπή» Ούμα Θέρμαν

Στα 54, έχει δώσει τις δικές της μάχες, όχι μόνο ενσαρκώνοντας ρόλους αλλά και με το παράδειγμά της

Προτεινόμενα

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Πώς να βάψετε τα πασχαλινά αυγά χρησιμοποιώντας υλικά που έχετε ήδη στο σπίτι

Πώς να βάψετε τα πασχαλινά αυγά με παντζάρια, κουρκουμά, λάχανο και πολλά άλλα.

BLOGS

«Μένεις παντρεμένη για 39 χρόνια όχι λόγω σεξ ή αγάπης, αλλά επειδή ο σύντροφός σου σε σέβεται πραγματικά» Ολυμπία Δουκάκη

Η βραβευμένη με Όσκαρ Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός απεβίωσε πριν από τρία χρόνια σε ηλικία 89 ετών

DO IT YOURSELF

Πώς να αποφασίσεις αν πρέπει να κρατήσεις ένα ρούχο στην γκαρνταρόμπα σου

Ο προσωπικός σου οδηγός για τις εκκαθαρίσεις που συχνά πρέπει να γίνονται στην ντουλάπα μας!