Skip to main content

FASHION RADAR

Beyonce: Με total white σύνολο, αποδεικνύει πως είναι από τα πιο hot ootd.

Βάλε λευκά κομμάτια στην ντουλάπα σου ακόμα και στην καρδιά του χειμώνα.



Ποιος είπε ότι το λευκό δεν είναι χρώμα του χειμώνα; Για εμένα μέσα σε όλη τη μουντάδα του καιρού και την τάση μας για μια πιο σκοτεινή γκαρνταρόμπα, θεωρώ το λευκό μια νότα φρεσκάδας σε κάθε ντύσιμο. Είτε είναι ένα λευκό παλτό, είτε ένα ζευγάρι μπότες, είτε ένα πολυτελές λευκό πουλόβερ.

Πρέσβειρα του λευκού για φέτος ανακηρύσσεται και επίσημα η Beyonce, που εντυπωσίασε με ένα χειμωνιάτικο λευκό ντύσιμο σαν άλλη βασίλισσα του Χιονιού, σε μια έξοδο στο Λονδίνο συνοδευόμενη από τον σύζυγό της JayZ.

Photo Credits: @The Image Direct

Έπειτα από μια σειρά επιτυχιών όπως το νέο της τραγούδι αλλά και η νέα της ταινία, η σταρ έκανε μια υπέρκομψη total white εμφάνιση που φωνάζει "βάλε λευκό και τον χειμώνα".  Το ολόλευκο outfit περιελάμβανε μια στενή βαμβακερή μπλούζα με κουκούλα, που τη συνδύασε με ιβουάρ ίσιο φούτερ καθώς και ένα casual σακάκι .Από πάνω ολοκλήρωσε την εμφάνιση με ένα κρεμ λούτρινο παλτό, ολόλευκες μπότες με μυτερή μύτη και μια μικρή τσάντα από ανοξείδωτο ατσάλι.

H Beyonce λάτρης της μονοχρωμίας τον τελευταίο καιρό εντάσσει το λευκό ανάμεσα στα ootd look της. Εξαίρεση βέβαια φυσικά και δεν αποτελεί η total ασημένια εμφάνιση από την κορυφή μέχρι τα νύχια στην πρεμιέρα της ταινίας Αναγέννηση το περασμένο Σαββατοκύριακο, φορώντας ένα φόρεμα Versace, ασημένια γάντια, γόβες και άρτια συνδυασμένα με τα απόλυτα κατάξανθα νέα μαλλιά της.

Οπαδός της μονοχρωμίας φυσικά και ο Jay-Z που πόζαρε δίπλα στη γυναίκα του φορώντας ένα μαύρο πουλόβερ, μάλλινο καπέλο και παντελόνι με ένα μακρύ μαύρο παλτό και μαύρα γυαλιά ηλίου. Μόνες εξαιρέσεις το λευκό του μπλουζάκι και τα λευκά αθλητικά παπούτσια που ταίριαζαν τέλεια με το σύνολο της συζύγου.

Το λευκό δεν είναι χρώμα που φοριέται μόνο το καλοκαίρι και ταιριάζει αποκλειστικά με ηλιοκαμένες επιδερμίδες. Η πολυτέλειά του και η κομψότητα που χαρίζει στα look είναι πάντα ευπρόσδεκτη ακόμα και στα μεγάλα κρύα. Αν το αγαπάς βάλτο στις καθημερινές σου συνήθειες styling και μπες στη λίστα με τις πιο καλοντυμένες χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. 

Για να φέρεις στα μέτρα σου την εμφάνισή αυτή, δοκίμασε να χρησιμοποιήσεις μερικά ουδέτερα κομμάτια σε λευκό, κρεμ και μπεζ χρώμα. Μην φοβάσαι να συνδυάσεις διαφορετικές υφές για να δημιουργήσεις περισσότερο βάθος και να προσθέσεις ενδιαφέρον στο ντύσιμό σου. Με αυτό το στυλ, μπορείς να αποδείξεις κι εσύ με τη σειρά σου, πως το λευκό είναι ένα υπέροχο καθημερινό χρώμα και μια allday κομψή και μοντέρνα επιλογή.

Διαβάστε επίσης

FASHION RADAR

Lingerie Dress: Το φόρεμα που λατρεύουν οι Γαλλίδες

Ύφασμα απαλό σαν μετάξι και γραμμή που κολακεύει το σώμα

FASHION RADAR

Η Carys Douglas γιόρτασε τα 21α γενέθλιά με ένα υπέροχο φόρεμα της μαμάς της, Catherine Zeta-Jones

Ένα εμβληματικό φόρεμα της δεκαετίας του '90, απόλυτα ταιριαστό και στις δύο

FASHION RADAR

Απόλυτα εκθαμβωτική: Η Zendaya με ένα εντελώς τολμηρό Polo φόρεμα

Ακόμα μία συναρπαστική εμφάνιση εμπνευσμένη από το τένις

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 29 Απριλίου

Μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις, όταν είστε συναισθηματικά φορτισμένοι

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Μυσταγωγία του Θείου Πάθους με στίχους της ποιήτριας Αναστασίας Γκίτση

Μεγαλοβδομάδα: όταν το μεγάλο Α της αγάπης γεφυρώνεται με το μικρό α του ανθρώπου μέσω της κατάργησης του θανάτου και τη βεβαιότητα της Ανάστασης

CELEBS

Τόνια Σωτηροπούλου: Η τρυφερή φωτογραφία με τη μαμά της - Δες πόσο μοιάζουν

Η μαμά της ηθοποιού γιόρτασε τα 74α γενέθλιά της