Skip to main content

FASHION RADAR

H Anne Hathaway υπογράφει την επιστροφή των Chunky Sneakers!

Όσο πιο μεγάλα τόσο το καλύτερο!



Σχεδόν πριν από δύο εβδομάδες, η Jennifer Lopez εθεάθη στο Λος Άντζελες να φεύγει από ένα μάθημα προπόνησης με μια σπάνια Birkin Bag ένα σχετικά απλό αξεσουάρ για μια διασημότητα του αναστήματός της. Ωστόσο, το μάτι μας έπιασε κάτι σχετικά με το ντύσιμό της που δεν ήταν μόνο η διάσημή της τσάντα. Η τραγουδίστρια της ποπ αλλά και ηθοποιός, φορούσε χοντρά αθλητικά παπούτσια Prada.

Για όσους ασχολούνται με το στυλ είναι κοινό μυστικό να αναγνωρίζουν τις τάσεις στα ρούχα από τις προτιμήσεις των Alisters, και παρόλο που οι περισσότερες διασημότητες φορούν ακόμα κομψά αθλητικά παπούτσια δεν μπορούσαμε να μην αναρωτηθούμε, αν τα chunky sneaker επιστρέφουν! 

Τώρα, χάρη στην επιβεβαίωση της Anne Hathaway, είμαστε βέβαιοι ότι η τάση του 2010 αναβιώνει σε όλο της το μεγαλείο! Η ηθοποιός εθεάθη στη Νέα Υόρκη φορώντας μια φωτεινή μωβ ζακέτα, ένα φαρδύ παντελόνι και chunky αθλητικά παπούτσια. Σύμπτωση; Μάλλον όχι!

Photo Credits: @Getty Images

Κατά την αποχώρησή της από το The Tonight Show, η ηθοποιός έδειξε πως ανήκει ανάμεσα στους χαμαιλέοντες της μόδας. Κατά τη διάρκεια του show φόρεσε ένα αστραφτερό κρεμ μπουστάκι και φούστα συνδασμένα με ψηλοτάκουνες γόβες .Αλλά όταν έφυγε, επέλεξε ένα πιο casual σύνολο που αποτελούνταν από μια ζακέτα στο χρώμα της λεβάντας, μια basic κρεμ μπλούζα και ένα κρεμ wide leg παντελόνι. Για αξεσουάρ, έμεινε πιστή στο συνηθισμένο συνδυασμό της έτσι δεν αποχωρίστηκε τα μίνιμαλ κοσμήματα, μαύρα γυαλιά ηλίου και μια τσάντα Birkin του οίκου Hermes. Τέλος, τα χοντρά chunky της σε κρεμ χρώμα ενίσχυσαν τη χαλαρή αίσθηση του ντυσίματος.

Πριν από πολύ καιρό (το 2018), το στυλ Triple-S της Balenciaga και τα Air Forces της Nike ήταν τα πιο πολυπόθητα sneakers της αγοράς. Όπως κάθε τάση της μόδας, έτσι και τα στυλ στα sneaker θα έρχονται και θα φεύγουν πάντα, επομένως είναι καλύτερο να ψωνίζεις αυτό που πραγματικά σου αρέσει. Ωστόσο, με την εποχή της δεκαετίας του 2010 να επηρεάζει ξανά το στυλ είναι φυσικό και για τα chunky χοντροκομμένα sneaker να επιστρέψουν τελικά στο προσκήνιο.

Επιπλέον, είναι τόσο άνετα που είναι δύσκολο να μην κολλήσεις μαζί τους. Βγάλε τα δικά σου από τον πάτο της ντουλάπας σου και δώστους πάλι το φιλί της ζωής χαρίζοντάς τους πολλαπλά χαλαρά σύνολα για την εξοχή και την πόλη! 

Διαβάστε επίσης

FASHION RADAR

Lingerie Dress: Το φόρεμα που λατρεύουν οι Γαλλίδες

Ύφασμα απαλό σαν μετάξι και γραμμή που κολακεύει το σώμα

FASHION RADAR

Η Carys Douglas γιόρτασε τα 21α γενέθλιά με ένα υπέροχο φόρεμα της μαμάς της, Catherine Zeta-Jones

Ένα εμβληματικό φόρεμα της δεκαετίας του '90, απόλυτα ταιριαστό και στις δύο

FASHION RADAR

Απόλυτα εκθαμβωτική: Η Zendaya με ένα εντελώς τολμηρό Polo φόρεμα

Ακόμα μία συναρπαστική εμφάνιση εμπνευσμένη από το τένις

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 29 Απριλίου

Μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις, όταν είστε συναισθηματικά φορτισμένοι

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Μυσταγωγία του Θείου Πάθους με στίχους της ποιήτριας Αναστασίας Γκίτση

Μεγαλοβδομάδα: όταν το μεγάλο Α της αγάπης γεφυρώνεται με το μικρό α του ανθρώπου μέσω της κατάργησης του θανάτου και τη βεβαιότητα της Ανάστασης

CELEBS

Τόνια Σωτηροπούλου: Η τρυφερή φωτογραφία με τη μαμά της - Δες πόσο μοιάζουν

Η μαμά της ηθοποιού γιόρτασε τα 74α γενέθλιά της