Skip to main content

FASHION RADAR

Red alert! Επείγει να το βάλεις στην ντουλάπα σου!

Το κόκκινο είναι το χρώμα της χρονιάς σε ρούχα αλλά και αξεσουάρ!



Σου έχουμε πει και ξαναπεί εδώ και εβδομάδες ότι αν υπήρχε ένα απόλυτο χρώμα για την ερχόμενη σεζόν αυτό είναι το κόκκινο. Το κόκκινο πρωταγωνιστεί παντού αλλά και στις περισσότερες εμφανίσεις των celebrities ανα την υφήλιο. Το κόκκινο δημιουργεί από μόνο του μια statement εμφάνιση γεμάτη τόλμη και γοητεία! 

Πολλές από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις δεν αρκούνται απλά σε ένα κόκκινο κομμάτι στο look, αντιθέτως το φορούν από την κορυφή μέχρι τα νύχια επιλέγοντας υποδειγματικά tone on tone outfits. 

Photo Credits: @Getty Images

Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε την Kim Kardashian με ένα κόκκινο μάξι Balenciaga φόρεμα καθώς γιόρταζε τα 43α γενέθλιά της στο Beverly Hills. Το στυλ περιλάμβανε ένα φλογερό κόκκινο φόρεμα με τολμηρά cut outs που χάριζε περισσότερο δράμα σε ένα look που μόνο απαρατήρητο δεν μπορούσε να περάσει.

Και η Kim δεν είναι η μόνη που επέλεξε την τολμηρή απόχρωση, αφού μόλις την περασμένη εβδομάδα η ιέρεια του street style Emily Ratajkowski επέλεξε ένα κόκκινο πλεκτό φόρεμα Loewe για μια χαλαρή βόλτα στη Νέα Υόρκη. Μια επιλογή με V λαιμόκοψη και απαλή χαλαρή εφαρμογή που αποκάλυπτε ένα ασορτί κόκκινο σέξι εσώρουχο από μέσα. Αν και το ασορτί εσώρουχο δεν είναι πάντα απαραίτητο, ας επικροτήσουμε την δέσμευση της EmRata στην τονική τάση, ακόμα κι αν αυτό είναι κάτι που γνώριζε μόνο η ίδια και οι οικείοι της. 

Photo Credits: @Getty Images

Σε αντίθεση με την πιο χαλαρή άποψη της Em για την τάση, η παρουσιάστρια και επιχειρηματίας Rochelle Humes επέλεξε επίσης το κόκκινο, φορεμένο από πάνω μέχρι κάτω την περασμένη εβδομάδα. Το κόκκινο φλοράλ μίνι φόρεμά της συνδυάστηκε άψογα με το κόκκινο καλσόν και τις ψηλοτάκουνες γόβες της για μια εκδήλωση στο Λονδίνο δημιουργώντας μια εμφάνιση που φωνάζει κοιτάξτε με! 

Και δεν είναι μόνο οι διασημότητες που επιλέγουν το totel red, αλλά και influencers που δεν μπορούν να αντισταθούν στη δυναμική και το sexiness του. Η Yasmin Devonport εθεάθη επίσης με παρόμοιο μίνι φόρεμα και καλσόν. Όλη αυτή η σύμπτωση επιβεβαιώνει πως αυτό είναι το στυλ που χρειαζόμαστε αυτή τη στιγμή! Το μίνι φόρεμά της από το Maison Atelier είχε λαιμόκοψη και φουσκωτή φούστα που συνδύασε με statement Valentino κόκκινο καλσόν και ασορτί Dolce & Gabbana γόβες.

Τώρα είναι η κατάλληλη εποχή να αποχαιρετήσεις το μαύρο, το nude  και το γκρι και να αγκαλιάσεις το εκτυφλωτικό κόκκινο. Πρόσθεσε στη ντουλάπα σου το χρώμα της σεζόν και γίνε το απόλυτο party icon των γιορτών και όχι μόνο! Μην ξεχάσεις να σετάρεις με ένα ακαταμάχητο κόκκινο επίσης κραγιόν ή απλά λαμπερά nude χείλη! 

Διαβάστε επίσης

FASHION RADAR

Η Carys Douglas γιόρτασε τα 21α γενέθλιά με ένα υπέροχο φόρεμα της μαμάς της, Catherine Zeta-Jones

Ένα εμβληματικό φόρεμα της δεκαετίας του '90, απόλυτα ταιριαστό και στις δύο

FASHION RADAR

Απόλυτα εκθαμβωτική: Η Zendaya με ένα εντελώς τολμηρό Polo φόρεμα

Ακόμα μία συναρπαστική εμφάνιση εμπνευσμένη από το τένις

FASHION RADAR

Η Rihanna κλέβει τις εντυπώσεις με το statement look της σε oversized fit

Τι φόρεσε η αγαπημένη RiRi στην επίσημη παρουσίαση της Fenty x PUMA;

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια για 29/4 έως 4/5

Πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις σε οτιδήποτε, χρειάζεται να βάζετε μπροστά τη λογική

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Cupcakes-λαγουδάκια για να γιορτάσετε το Πάσχα

Δημιουργήστε τα δικά σας γλυκά έθιμα αυτό το Πάσχα