Skip to main content

FASHION RADAR

Suki Waterhouse: Maternity look με chunky sneakers για άνεση και στυλ.

Το κατάλληλο ζευγάρι για μια “ενδιαφέρουσα” εμφάνιση.



Στη μόδα, μπορούν πολλά πράγματα να ισχύουν ταυτόχρονα. Ενώ οι μπαλαρίνες είναι hot και τα loafers τα must have παπούτσια της σεζόν, οι γόβες με φιάπα και γενικά τα ψηλοτάκουνα βρίσκονται επίσης στο προσκήνιο. Πέρα όμως από αυτά ένα πλήθος από A-listers καθιστά σαφές ότι τα ογκώδη sneakers όχι μόνο επέστρεψαν αλλά πρόκειται να ζήσουν και τη μεγαλύτερη στιγμή τους. 

Από τις πιο πρόσφατες εμφανίσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας, αυτή της Αγγλίδας ηθοποιού και τραγουδίστριας, η οποία περιμένει επίσης το πρώτο της παιδί με τον Robert Pattinson. Η Suki Waterhouse φόρεσε χοντρά αθλητικά παπούτσια και συγκεκριμένα ένα λευκό ζευγάρι του Stuart Weitzman. Θα περιμέναμε το στυλ μητρότητας της Waterhouse να περιλαμβάνει τα τζιν της μαμάς, ίσως, αλλά τι να πούμε για τα χοντροκομμένα αθλητικά παπούτσια του μπαμπά; Μοιάζει λίγο παράδοξο!

Photo Credits: @ Stuart Weitzman

Ωστόσο, δεδομένης της εγκυμοσύνης της Γουότερχαουζ, η 31χρονη κρατά το στυλ της χαριτωμένο και άνετο τον τελευταίο καιρό. Την Τετάρτη, ενώ βγήκε μια χαλαρή βόλτα στο Λονδίνο, φορώντας ένα μαύρο σύνολο που κορδόνι έμοιαζε σαν να είχε μόλις βγει από μια πρωινή συνεδρία pilates. Την κοιλιά της που πλέον είναι ορατή, αγκάλιαζε ένα αθλητικό σύνολο που κολλούσε στο δέρμα με ένα oversized δερμάτινο μπουφάν με επένδυση από γούνα στο εσωτερικό ιδανικό για τη χειμερινή περίοδο. Η Waterhouse κράτησε τα αξεσουάρ σχεδόν ανύπαρκτα έχοντας μόνο ένα καπιτονέ μαύρο τσαντάκι στους ώμους της, μια καφέ χάρτινη τσάντα για ψώνια στο χέρι και μικροσκοπικά γυαλιά ηλίου.

Αυτό που έκανε όμως πραγματικά τη διαφορά στο ντύσιμό της ήταν το ζευγάρι λευκά και γκρι δερμάτινα sneakers από τον Stuart Weitzman. Αυτό που μας αρέσει στην επιλογή των παπουτσιών της είναι ότι αποτελούν την επιτομή των καλών χοντροκομμένων sneakers και για καλή μας τύχη, η τιμή τους δεν είναι εντελώς εξωφρενική. 

Όσον αφορά τη μητρότητα, η Γουότερχαουζ δεν έχει ακόμη επιδείξει αξιομνημόνευτες εμφανίσεις όπως αυτές της Rihanna και της Ciara. Αντίθετα, φαίνεται να δίνει προτεραιότητα στην άνεση, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι συμβιβάζεται σε στυλ που δεν τις ταιριάζουν.

 Φαίνεται ότι όλο και περισσότεροι σταρ αναζωπυρώνουν την αγάπη τους για τα υπερμεγέθη, βαριά αθλητικά παπούτσια. Η Waterhouse μετά την Anne Hathway και τη J.Lo., οι οποίες επίσης φωτογραφήθηκαν πρόσφατα με το δικό τους ζευγάρι κρεμ designer αθλητικά παπούτσια αποδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο πως ήρθε η ώρα να ξεσκονίσεις από τη ντουλάπα σου εκείνο το παλιό chunky sneaker σου που έπαψες να φοράς για όλους τους λόγους που τώρα αγγίζουν την τελειότητα.

Διαβάστε επίσης

FASHION RADAR

Lingerie Dress: Το φόρεμα που λατρεύουν οι Γαλλίδες

Ύφασμα απαλό σαν μετάξι και γραμμή που κολακεύει το σώμα

FASHION RADAR

Η Carys Douglas γιόρτασε τα 21α γενέθλιά με ένα υπέροχο φόρεμα της μαμάς της, Catherine Zeta-Jones

Ένα εμβληματικό φόρεμα της δεκαετίας του '90, απόλυτα ταιριαστό και στις δύο

FASHION RADAR

Απόλυτα εκθαμβωτική: Η Zendaya με ένα εντελώς τολμηρό Polo φόρεμα

Ακόμα μία συναρπαστική εμφάνιση εμπνευσμένη από το τένις

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 29 Απριλίου

Μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις, όταν είστε συναισθηματικά φορτισμένοι

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Μυσταγωγία του Θείου Πάθους με στίχους της ποιήτριας Αναστασίας Γκίτση

Μεγαλοβδομάδα: όταν το μεγάλο Α της αγάπης γεφυρώνεται με το μικρό α του ανθρώπου μέσω της κατάργησης του θανάτου και τη βεβαιότητα της Ανάστασης

CELEBS

Τόνια Σωτηροπούλου: Η τρυφερή φωτογραφία με τη μαμά της - Δες πόσο μοιάζουν

Η μαμά της ηθοποιού γιόρτασε τα 74α γενέθλιά της