Skip to main content

FASHION RADAR

5 fashion κομμάτια για να επενδύσεις στις χειμερινές εκπτώσεις που έρχονται σύντομα

Τι να αγοράσεις για να εκμεταλλευτείς τη μεγάλη πτώση τιμών που έρχεται το επόμενο διάστημα.



Η διάρκεια των χειμερινών εκπτώσεων, είναι μια εξαιρετική στιγμή για να επενδύσεις σε κομμάτια της γκαρνταρόμπας που όχι μόνο λειτουργούν για την τρέχουσα σεζόν, αλλά μπορούν να γίνουν αναπόσπαστο τμήμα της καθημερινότητάς σου για πολλά χρόνια. Ακολουθούν πέντε κομμάτια στα οποία αξίζει να επενδύσεις κατά τη διάρκεια των χειμερινών εκπτώσεων.

Πουλόβερ από κασμίρ

Αναζήτησε ένα ποιοτικό πουλόβερ από κασμίρ που είναι άνετο και ευέλικτο. Διάλεξε κλασικά χρώματα όπως μαύρο, ναυτικό μπλε ή γκρι που μπορούν να συνδυαστούν με διαφορετικά ρούχα. Το κασμίρ δεν είναι μόνο ζεστό αλλά και διαχρονικό, καθιστώντας το μια αξιόλογη επένδυση.

Χειμερινό παλτό

Επένδυσε σε ένα χειμερινό παλτό υψηλής ποιότητας που ταιριάζει στο κλίμα της περιοχής όπου ζεις. Είτε πρόκειται για ένα κλασικό μάλλινο παλτό, είτε για ένα puffer jacket, ακόμα και για μια καμπαρντίνα, διάλεξε το πανωφόρι που βρίσκεις ταυτόχρονα κομψό και λειτουργικό. Τα ουδέτερα χρώματα όπως το καμηλό, το μαύρο ή το ναυτικό μπλε τείνουν να είναι οι καλύτερες επιλογές.

Μπότες

Οι χειμερινές εκπτώσεις είναι μια εξαιρετική περίοδος για να αγοράσεις δερμάτινες μπότες. Διάλεξε ένα ζευγάρι υψηλής ποιότητας που να είναι άνετες και ανθεκτικές. Κλασικά στυλ όπως οι μπότες μέχρι τον αστράγαλο, οι μπότες μέχρι το γόνατο ή οι μπότες Chelsea, από δέρμα ή σουέντ, μπορούν να φορεθούν σε διάφορα σύνολα, από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Κασκόλ και αξεσουάρ

Ψάξε για κομψά κασκόλ και αξεσουάρ που μπορούν να δώσουν λάμψη στα χειμερινά σου outfit και να σε κρατήσουν παράλληλα ζεστή. Κασκόλ σε διαφορετικές υφές και μοτίβα μπορούν να αναδείξουν αμέσως την εμφάνισή σου. Επίσης, επένδυσε σε ποιοτικά γάντια, καπέλα ή μια statement ζώνη.

Βασικά κομμάτια για layering

Εκμεταλλεύσου τις εκπτώσεις ως ευκαιρία για να προμηθευτείς ποιοτικά κομμάτια για layering, όπως ισοθερμικά μπλουζάκια, ζιβάγκο ή πολυχρηστικές πλεκτές ζακέτες. Αυτά τα ρούχα είναι απαραίτητα για να κρατιέσαι ζεστή τους χειμερινούς μήνες και μπορούν να τοποθετηθούν κάτω από διάφορα άλλα ρούχα για περισσότερη ζεστασιά και στυλ.

Διαβάστε επίσης

FASHION RADAR

Η Zendaya μόλις φόρεσε την αφίσα της ταινίας Challengers ως φόρεμα

Άλλη μία εμφάνιση που δεν πέρασε απαρατήρητη.

FASHION RADAR

"Το πραγματικό μυστικό της απόλυτης ομορφιάς είναι να πιστεύεις στον εαυτό σου" Κίρστεν Ντανστ

Στα σαράντα, συνεχίζει να ζει μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της

FASHION RADAR

«Ξέρεις ότι έχεις βρει κάποιον ξεχωριστό. Όταν μπορείς να κλείσεις για ένα λεπτό τα μάτια και να απολαύσεις άνετα τη σιωπή» Ούμα Θέρμαν

Στα 54, έχει δώσει τις δικές της μάχες, όχι μόνο ενσαρκώνοντας ρόλους αλλά και με το παράδειγμά της

Προτεινόμενα

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Πώς να βάψετε τα πασχαλινά αυγά χρησιμοποιώντας υλικά που έχετε ήδη στο σπίτι

Πώς να βάψετε τα πασχαλινά αυγά με παντζάρια, κουρκουμά, λάχανο και πολλά άλλα.

BLOGS

«Μένεις παντρεμένη για 39 χρόνια όχι λόγω σεξ ή αγάπης, αλλά επειδή ο σύντροφός σου σε σέβεται πραγματικά» Ολυμπία Δουκάκη

Η βραβευμένη με Όσκαρ Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός απεβίωσε πριν από τρία χρόνια σε ηλικία 89 ετών

DO IT YOURSELF

Πώς να αποφασίσεις αν πρέπει να κρατήσεις ένα ρούχο στην γκαρνταρόμπα σου

Ο προσωπικός σου οδηγός για τις εκκαθαρίσεις που συχνά πρέπει να γίνονται στην ντουλάπα μας!