Skip to main content

FASHION RADAR

Η Billie Eilish κάνει το Librarycore στυλ να μοιάζει με Punk Rock

Μόνο η Billie Eilish θα μπορούσε να μετατρέψει ένα συντηρητικό look σε cool τάση



Με όλες τις εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί να κατακλύζουν το χρονοδιάγραμμά σας στο Instagram αυτή τη σεζόν των βραβείων, μπορεί να είναι εύκολο να αφήσετε μια viral στιγμή να ξεφύγει χωρίς να την επιδοκιμάσετε αρκετά. Εάν εξετάζετε τις καλύτερες στιγμές του περασμένου Σαββατοκύριακου –με τα Critics’ Choice Awards 2024– αφιερώστε μια στιγμή για την Billie Eilish.

Την Κυριακή, παρευρέθηκε στα πρώτα της βραβεία Critics’ Choice, όπου ήταν υποψήφια για το καλύτερο τραγούδι («What Was I Made For?» από την Barbie). Και παρόλο που έχασε από το "I'm Just Ken", επίσης από την Barbie, κέρδισε αναμφισβήτητα το κόκκινο χαλί.

Billie's Prim & Proper bustier look

Η Eilish έβγαλε όλες τις αστείες στάσεις σε ένα προσαρμοσμένο σύνολο Thom Browne, το οποίο ευθυγραμμίστηκε με την προτίμησή της για εκλεπτυσμένες σιλουέτες και punk τόνους. Κούμπωσε ένα λευκό κουμπί μέχρι το κολάρο του Πήτερ Παν, δημιουργώντας μια αίσθηση Librarycore για την πλήρη εμφάνιση.

Συν τοις άλλοις, φόρεσε ένα LBD που κολλούσε στο δέρμα. Διακοσμημένο με ένα έντονο μπούστο, το μίντι φόρεμα χτύπησε ακριβώς πάνω από τους αστραγάλους της, όπου το στρίφωμα του ξεχώριζε.

Για υποδήματα, η τραγουδίστρια του «Happier Than Ever» επέλεξε ένα ζευγάρι ψηλές μαύρες πλατφόρμες με κορδόνια, επίσης από το ατελιέ, τηρώντας την τάση της για τα staples grunge.

Διατηρώντας τις δονήσεις του στυλ «βιβλιοθήκης», συμπλήρωσε το look με κυκλικά γυαλιά, τα οποία αναδείκνυαν τις υπόλοιπες ασημένιες λεπτομέρειές της (αταίριαστα σκουλαρίκια και χοντρά δαχτυλίδια).

Η Eilish επέλεξε τη διακριτική ομορφιά, φτιάχνοντας τα φλογερά κόκκινα μαλλιά της σε μια χαλαρή αλογοουρά και επιλέγοντας μια μίνιμαλ σκιά ματιών.

Συνέχισε ένα σερί παρόμοιων εμφανίσεων

Μια εβδομάδα πριν από τα Critics’ Choice Awards, η Eilish φόρεσε επίσης ένα statement γιακά στα Βραβεία Χρυσής Σφαίρας 2024.

Για την περίσταση της 7ης Ιανουαρίου, ακολούθησε παρομοίως τη σκοτεινή ακαδημαϊκή διαδρομή. Από πάνω, φορούσε ένα μπλε, ριγέ πουκάμισο κάτω από ένα φαρδύ μαύρο μπλέιζερ. Στο κάτω μέρος, φορούσε μια χακί midi φούστα, την οποία συνδύασε με ροζ κάλτσες και preppy φλατ Mary Jane.

Και λίγες μέρες πριν από αυτό, συμμετείχε στο γκαλά του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Παλμ Σπρινγκς 2024 με ένα φερμουάρ με κουκούλα, κάτω από το οποίο φορούσε ένα άλλο ανδρικό πουκάμισο με κουμπιά. Σε εκείνη την περίπτωση, η Eilish το ταίριαξε με φαρδύ κάπρι και loafers Gucci και φόρεσε μια μεταξωτή μαντίλα.

Διαβάστε επίσης

FASHION RADAR

«Ξέρεις ότι έχεις βρει κάποιον ξεχωριστό. Όταν μπορείς να κλείσεις για ένα λεπτό τα μάτια και να απολαύσεις άνετα τη σιωπή» Ούμα Θέρμαν

Στα 54, έχει δώσει τις δικές της μάχες, όχι μόνο ενσαρκώνοντας ρόλους αλλά και με το παράδειγμά της

FASHION RADAR

Lingerie Dress: Το φόρεμα που λατρεύουν οι Γαλλίδες

Ύφασμα απαλό σαν μετάξι και γραμμή που κολακεύει το σώμα

FASHION RADAR

Η Carys Douglas γιόρτασε τα 21α γενέθλιά με ένα υπέροχο φόρεμα της μαμάς της, Catherine Zeta-Jones

Ένα εμβληματικό φόρεμα της δεκαετίας του '90, απόλυτα ταιριαστό και στις δύο

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Τρίτης 30 Απριλίου

Αγκάλιασε τη φθαρτότητα ως το ανθρώπινο μεγαλείο

BLOGS

Cher, A Tribe Called Quest και Dave Matthews Band στο Class of 2024 του Rock & Roll Hall of Fame

Mary J. Blige, Ozzy Osbourne, Foreigner, Peter Frampton και Kool & The Gang εισήχθησαν επίσης στο Hall of Fame μαζί με τους Jimmy Buffett, Big Mama Thornton, MC5 και άλλους

Στο

ΒΙΒΛΙΟ

Το Πάσχα των Ελλήνων ποιητών

Ελύτης, Γκάτσος, Δημουλά, Καρέλλη, Καρούζος, Χριστιανόπουλος, Σολωμός, μας βάζουν στο κλίμα της Μεγάλης Εβδομάδας