Skip to main content

FASHION RADAR

Black t-shirts: Τα καλύτερα essential κομμάτια για να αγοράσεις στις εκπτώσεις! 

Βάλε ένα από τα πιο fashion και ευέλικτα στοιχεία στην ντουλάπα σου.



Η αναζήτηση για το τέλειο μαύρο μπλουζάκι έφτασε στο τέλος της. Ψάξαμε πολύ για να σου βρούμε το καλύτερο μαύρο μπλουζάκι για ένα τέλειο all day στυλ, που σε πάει από το γραφείο με το σωστό συνδυασμό μέχρι ποτό το βράδυ με μια μίντι δερμάτινη φούστα και blazer. Για να μην το ξεχνάς, το ταπεινό μπλουζάκι που καμιά φορά σνομπάρεις, είναι ένα από το δομικά στοιχεία μιας updated εμφάνισης, ευκολοφόρετο και στυλάτο που παίρνει μορφή ανάλογα τα αξεσουάρ και τα υπόλοιπα ρούχα σου.

Μπορεί να βρισκόμαστε στη καρδιά του χειμώνα ωστόσο μια επένδυση σε ένα μαύρο tshirt είναι must στις εκπτώσεις γιατί και μπορεί να φορεθεί με το κατάλληλο layering αλλά και η Άνοιξη είναι μόλις δύο μήνες μακριά. Οπότε buy now thank me later! Ήρθε η ώρα να δώσεις στα μπλουζάκια σου την προσοχή που τους αξίζει, τοποθετώντας τα κάτω από ένα flirty slip φόρεμα, συνδυάζοντάς τα με κάποιο δερμάτινο παντελόνι και σέξι στιλέτο ή δημιουργώντας ένα πιο σπορ outfit με μια απροσδόκητη λεπτομέρεια που θα δώσει νέα ζωή σε ένα δοκιμασμένο και αληθινό κλασικό στυλ. Το τέλειο μαύρο μπλουζάκι είναι το απόλυτο μυστικό όπλο που θα σε μεταφέρει σε κάθε σεζόν, οπότε δες παρακάτω που θα βρεις την επόμενη καλύτερη προσθήκη στην γκαρνταρόμπα σου.

Toi Moi T-shirt με τρουκ

Αμάνικο t-shirt από 100% βαμβάκι με στρογγυλή λαιμόκοψη. Σχέδιο διακοσμημένο με ώμους με απλικέ μεταλλικά στρογγυλά στοιχεία σε ασύμμετρη διάταξη. Χαλαρή εφαρμογή. Συνδύασε μέσα από ένα κοστούμι, με casual παντελόνια αλλά και business looks. 

 

Bsb Αμάνικη μπλούζα με print

Αμάνικη μπλούζα με print, βαμβακερή, με ελαστικότητα σε κανονική εφαρμογή. Συνδύασε με το σκισμένο σου τζην ή μια δερμάτινη φούστα.

Pink Woman

T-shirt με λεπτομέρειες στο μπροστινό μέρος και στρογγυλή λαιμόκοψη. Χαλαρή εφαρμογή. Σέταρέ το με ότι αγαπάς. Οι διακριτικές του λεπτομέρειες θα απογειώσουν κάθε σου look.

Attrattivo T-shirt μακρύ με τύπωμα 

Συνδύασέ το με το αγαπημένο σου μαύρο τζήν, με δερμάτινο παντελόνι και biker τζάκετ ή ένα γούνινο πανωφόρι καθώς και από ένα εντυπωσιακό καρό και μποτάκια. 

Ale Μπλούζα με βάτες και δέσιμο

Φόρεσέ το με μια μίνι φούστα ή ένα καλοραμμένο παντελόνι για μια έξοδο για ποτό ή ένα πρώτο ραντεβού. 

Funky Budha Oversized garment dyed t-shirt με τύπωμα

Το γυναικείο Oversized Garment Dyed t-shirt συνδυάζει στυλ και άνεση. Με στρογγυλή λαιμόκοψη, κοντά μανίκια και μοναδικό σχέδιο με τύπωμα. Διαθέτει επίσης χαρακτηριστικό Used Look εφέ. Μη διστάσεις να το φορέσεις με τα πάντα καθώς και με μια τούλινη μαύρη φούστα και ψηλοτάκουνα μποτάκια.

Superdry Vintage Boho 

Η κληρονομιά της αμερικανικής κουλτούρας είναι μια μακρά κληρονομιά, που βασίζεται στον πολιτισμό, τη μουσική και φυσικά τη μόδα. Αυτό το μπλουζάκι εμπνευσμένο από το άγριο και ελεύθερο πνεύμα του ροκ εν ρολ θα δώσει στα καθημερινά casual outfit σου μια άνετη boho πινελιά, διασφαλίζοντας το προσωπικό σου στυλ ανεξάρτητα από την περίσταση.

 

 



 



Διαβάστε επίσης

FASHION RADAR

«Ξέρεις ότι έχεις βρει κάποιον ξεχωριστό. Όταν μπορείς να κλείσεις για ένα λεπτό τα μάτια και να απολαύσεις άνετα τη σιωπή» Ούμα Θέρμαν

Στα 54, έχει δώσει τις δικές της μάχες, όχι μόνο ενσαρκώνοντας ρόλους αλλά και με το παράδειγμά της

FASHION RADAR

Lingerie Dress: Το φόρεμα που λατρεύουν οι Γαλλίδες

Ύφασμα απαλό σαν μετάξι και γραμμή που κολακεύει το σώμα

FASHION RADAR

Η Carys Douglas γιόρτασε τα 21α γενέθλιά με ένα υπέροχο φόρεμα της μαμάς της, Catherine Zeta-Jones

Ένα εμβληματικό φόρεμα της δεκαετίας του '90, απόλυτα ταιριαστό και στις δύο

Προτεινόμενα

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

Το τροπάριο της Κασσιανής και η "αθωότητα" της αμαρτίας

…ἡ ἐν πολλαῖς ἁμαρτίαις περιπεσοῦσα γυνή… και το μεγαλείο της ψυχής

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Τρίτης 30 Απριλίου

Αγκάλιασε τη φθαρτότητα ως το ανθρώπινο μεγαλείο

BLOGS

Cher, A Tribe Called Quest και Dave Matthews Band στο Class of 2024 του Rock & Roll Hall of Fame

Mary J. Blige, Ozzy Osbourne, Foreigner, Peter Frampton και Kool & The Gang εισήχθησαν επίσης στο Hall of Fame μαζί με τους Jimmy Buffett, Big Mama Thornton, MC5 και άλλους

Στο