Skip to main content

FASHION RADAR

H Hunter Schafer παρέλειψε τα «βασικά» σε μια βραδινή έξοδο στο Παρίσι

Της βγάζουμε το καπέλο! Μπρρρ μπρος στα κάλλη τι είναι το κρύο



Η Hunter Schafer ήταν μια υπολογίσιμη δύναμη στη μόδα από την αρχή. Η ηθοποιός εργάστηκε ως μοντέλο πριν κερδίσει τον ρόλο της Jules στη σειρά Euphoria του HBO και συνεχίζει να πρωταγωνιστεί σε καμπάνιες για μάρκες όπως η Prada. Γι' αυτό δεν αποτελεί έκπληξη να την βλέπεις στο Παρίσι να παρακολουθεί τα σόου υψηλής ραπτικής, συμπεριλαμβανομένης της παρουσίασης στην πρώτη σειρά για τη Schiaparelli με την ηθοποιό και φίλο της Zendaya. Οι πιο casual εμφανίσεις της είναι εξίσου άξιες προσοχής, συμπεριλαμβανομένης αυτής εδώ με τόπλες blazer και τζιν που φόρεσε για μια βραδινή έξοδο στο Παρίσι.

Παρά τις ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες του Παρισιού, η Schafer πέταξε πίσω στη δεκαετία του 2000 με το tweedy κρεμ σακάκι της, το οποίο φορούσε πάνω από απολύτως τίποτα (ναι ναι – ούτε πουκάμισο ούτε σουτιέν). Επιπλέον, αντί να το συνδυάσει με το αναμενόμενο παντελόνι ή μια ασορτί φούστα, η Schafer απογείωσε το look με ένα μεγάλο φαρδύ carpenter τζιν με μια σειρά από τσέπες σε σκούρο denim wash, μια διασκεδαστική πινελιά που έρχεται σε αντίθεση με την κομψότητα του σακακιού. Το συνδύασε με έντονο κόκκινο τσαντάκι –ένα από τα μεγαλύτερα trends των τελευταίων μηνών– και έναν κομψό κότσο.

Αλλά περιμένετε! Υπάρχει κάτι άλλο αξιοσημείωτο σε αυτό το ρούχο, και ίσως χρειαστεί να χαμηλώσετε πολύ το βλέμμα για να το δείτε. Αν και τα τζιν της Schafer είναι αρκετά φαρδιά και χαμηλά ώστε να καλύπτουν κυρίως τα πόδια της καθώς περπατά, αν κοιτάξετε προσεκτικά, θα τα δείτε – τα παπούτσια Schiaparelli, ένα ζευγάρι σχεδιασμένα να μοιάζουν με τα πόδια ενός αγάλματος.

H Schafer επέλεξε ένα χάλκινο ζευγάρι, αλλά δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε μια από τις αγαπημένες μας διασημότητες με αυτά παπούτσια. Τόσο η Kendall όσο και η Kylie Jenner τα έχουν επίσης τιμήσει. Τα παπούτσια είναι πολύ υψηλής μόδας, αλλά το ίδιο και η Schafer. Φανταστείτε να είστε τόσο cool, ή μάλλον τόσο hot! Πραγματικά την θαυμάζουμε.

Διαβάστε επίσης

FASHION RADAR

«Ξέρεις ότι έχεις βρει κάποιον ξεχωριστό. Όταν μπορείς να κλείσεις για ένα λεπτό τα μάτια και να απολαύσεις άνετα τη σιωπή» Ούμα Θέρμαν

Στα 54, έχει δώσει τις δικές της μάχες, όχι μόνο ενσαρκώνοντας ρόλους αλλά και με το παράδειγμά της

FASHION RADAR

Lingerie Dress: Το φόρεμα που λατρεύουν οι Γαλλίδες

Ύφασμα απαλό σαν μετάξι και γραμμή που κολακεύει το σώμα

FASHION RADAR

Η Carys Douglas γιόρτασε τα 21α γενέθλιά με ένα υπέροχο φόρεμα της μαμάς της, Catherine Zeta-Jones

Ένα εμβληματικό φόρεμα της δεκαετίας του '90, απόλυτα ταιριαστό και στις δύο

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Τρίτης 30 Απριλίου

Αγκάλιασε τη φθαρτότητα ως το ανθρώπινο μεγαλείο

BLOGS

Cher, A Tribe Called Quest και Dave Matthews Band στο Class of 2024 του Rock & Roll Hall of Fame

Mary J. Blige, Ozzy Osbourne, Foreigner, Peter Frampton και Kool & The Gang εισήχθησαν επίσης στο Hall of Fame μαζί με τους Jimmy Buffett, Big Mama Thornton, MC5 και άλλους

Στο

ΒΙΒΛΙΟ

Το Πάσχα των Ελλήνων ποιητών

Ελύτης, Γκάτσος, Δημουλά, Καρέλλη, Καρούζος, Χριστιανόπουλος, Σολωμός, μας βάζουν στο κλίμα της Μεγάλης Εβδομάδας