Skip to main content

FASHION RADAR

Η Katie Holmes φόρεσε τις πιο ανοιξιάτικες γόβες

Δεν χρειάζεται να σου στρώσει κανείς τον δρόμο με λουλούδια, μπορείς να το κάνεις μόνη σου!



Floral παπούτσια για την άνοιξη; Μπορεί να μη το θεωρείς και τόσο πρωτοποριακό. Αλλά μπορείς να το φορέσεις με μοναδικό τρόπο και να το κάνεις κάτι ξεχωριστό. Ειδικά όταν τα φοράς με το αγαπημένο νέο styling κόλπο της Katie Holmes: συνδυάζεις λευκά παπούτσια με all black fit.

Στις 4 Μαρτίου, η Katie Holmes βγήκε με ένα ντραπέ μαύρο φόρεμα στήλης (με τσέπες!), αλλά το πραγματικό αστέρι της εμφάνισης ήταν τα λουλουδάτα παπούτσια Barbie.

Η Katie Holmes συνδύασε το LBD της με μαύρες peep-toe γόβες που ήταν στολισμένες με μια λευκή καμέλια στο δάχτυλο, προσθέτοντας απλώς μια νότα χρωματικής αντίθεσης στην κατά τα άλλα ολόμαυρη εμφάνισή της. Το φόρεμά της ήταν αμάνικο, με μια λεπτή ντραπέ λεπτομέρεια κοντά στο μπούστο και ψηλή λαιμόκοψη. Η ηθοποιός κράτησε τα καστανά μαλλιά της κομψά και μακριά πάνω από τους ώμους της, και το μόνο της κόσμημα ήταν ένα ζευγάρι σκουλαρίκια και το κρίκος στη μύτη της.

Δεν είναι η πρώτη black and white στιγμή της Katie Holmes στις πρόσφατες εμφανίσεις της. Χρησιμοποίησε ένα παρόμοιο styling κόλπο τον Φεβρουάριο, όταν συνδύασε το δαντελωτό μαύρο φόρεμά της με λευκά strappy πέδιλα και ένα λευκό clutch. Η προσθήκη ενός λευκού παπουτσιού σε ένα μαύρο ντύσιμο είναι ο τέλειος τρόπος για να αποκτήσετε το αποτέλεσμα ενός ποπ χρώματος, χωρίς να θυσιάσετε την κομψή μονοχρωμία της εμφάνισης. Και είναι ένα κόλπο που μπορείς εύκολα να αντιγράψεις.

Διαβάστε επίσης

FASHION RADAR

«Ξέρεις ότι έχεις βρει κάποιον ξεχωριστό. Όταν μπορείς να κλείσεις για ένα λεπτό τα μάτια και να απολαύσεις άνετα τη σιωπή» Ούμα Θέρμαν

Στα 54, έχει δώσει τις δικές της μάχες, όχι μόνο ενσαρκώνοντας ρόλους αλλά και με το παράδειγμά της

FASHION RADAR

Lingerie Dress: Το φόρεμα που λατρεύουν οι Γαλλίδες

Ύφασμα απαλό σαν μετάξι και γραμμή που κολακεύει το σώμα

FASHION RADAR

Η Carys Douglas γιόρτασε τα 21α γενέθλιά με ένα υπέροχο φόρεμα της μαμάς της, Catherine Zeta-Jones

Ένα εμβληματικό φόρεμα της δεκαετίας του '90, απόλυτα ταιριαστό και στις δύο

Προτεινόμενα

CELEBS

Ελεονώρα Μελέτη: Οι σπουδές, η τηλεόραση, ο γάμος με τον Μαροσούλη

Το βιογραφικό της υποψήφιας ευρωβουλευτή

ASK THE EDITOR

Σε ποια ηλικία πρέπει να ξεκινήσω τη χρήση κρέμας ματιών και για ποιους λόγους;

Αν κι εσύ αναρωτιέσαι αν θα έπρεπε να χρησιμοποιείς κρέμα ματιών στην καθημερινότητά σου, ιδού οι απαντήσεις που χρειάζεσαι.