Skip to main content

STREET STYLE

Πώς θα φρεσκάρεις την γκαρνταρόμπα σου μετά το lockdown

Τρία tips που ακολουθεί κάθε fashion editor



Αγχώνεσαι για την επιστροφή στην κανονικότητα μετά από πολλούς μήνες σε lockdown και απομόνωση; Δεν είσαι η μόνη! Σχεδόν όλοι οι άνθρωποι αισθάνονται ακριβώς το ίδιο, ακόμα και αυτοί που ανέκαθεν λάτρευαν την ηρεμία του σπιτιού και δεν ανήκουν στην κατηγορία των party animals.

Ένα από τα πράγματα που σίγουρα σε απασχολεί (πέρα από το πώς θα επικοινωνήσεις και θα συναναστραφείς με αγαπημένα σου πρόσωπα δίχως φόβο) είναι και το τι ακριβώς θα φορέσεις αυτή την εποχή, μιας και εδώ και περίπου ένα χρόνο, πρωταγωνιστικό ρόλο στην γκαρνταρόμπα έχουν πάρει τα άνετα και πολύ cool αθλητικά ρούχα, παρέα με τις πιτζάμες. Παρόλα αυτά δεν χρειάζεται να αποθαρρύνεσαι αφού υπάρχουν τρόποι που θα σε βοηθήσουν να φρεσκάρεις την γκαρνταρόμπα σου και να της δώσεις ξανά ζωή.

Ανακύκλωσε κομμάτια που νόμιζες ότι δεν θα φορέσεις ποτέ ξανά

Είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να αγαπήσεις ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ που κάποτε σου άρεσαν αλλά πλέον θεωρούσες ότι δεν θα τα φορέσεις ποτέ ξανά. Είναι μια οικονομική λύση, που απαιτεί μόνο να πειραματιστείς με αυτά τα κομμάτια και να τους δώσεις και πάλι αξία. Μπορείς για παράδειγμα να μετατρέψεις ένα παλιό T- shrit σου σε πολύ fashionable κομμάτι της συλλογής σου, αλλάζοντας το χρώμα του με την τεχνική του tie-dye, ένα trend που κατά τη διάρκεια του lockdown δοκίμασε ακόμα και η οικογένεια Beckham. Επίσης, μπορείς να απογειώσεις την εμφάνιση των παπουτσιών σου αντικαθιστώντας τα κλασικά κορδόνια με κορδέλες ή να δημιουργήσεις τα δικά σου cut-outs με ένα φόρεμα.

Επένδυσε προσεκτικά σε νέα κομμάτια

Πολλά brands αναφέρονται συνήθως σε αυτό όμως πόσο προσεκτική είσαι όταν ξοδεύεις ένα ποσό για να αγοράσεις ένα νέο ρούχο, ένα ζευγάρι παπούτσια ή ένα αξεσουάρ; Θα πρότεινα, στην περίπτωση που θέλεις να διαθέσεις ένα μεγάλο ποσό για ένα νέο item, να φροντίσεις ώστε αυτό να έχει διαχρονική αξία. Παράδειγμα αποτελούν οι τσάντες, με την υπογραφή οίκων όπως Chanel, Dior, Bottega Veneta, Loewe. Ακόμα και αν περάσουν κάποια χρόνια, η συγκεκριμένη σου αγορά θα παραμένει έξυπνη.

photo credits pexels.com

 

Βγες από την comfort zone

Όταν μιλάμε για μόδα, τότε αυτό δεν είναι μια εύκολη απόφαση και διαδικασία, όμως δεν σημαίνει πως είναι και ακατόρθωτο. Ξεκίνα με ένα μικρό, πρώτο βήμα. Προσπάθησε να ανανεώσεις δηλαδή την γκαρνταρόμπα σου, βάζοντας ένα trend σε αυτήν που μέχρι τώρα δεν είχες δοκιμάσει. Θα μπορούσε για παράδειγμα να είναι ένα πιο εκκεντρικό αξεσουάρ ή ένα ζευγάρι παπούτσια με διαφορετικό ύφος από αυτό που έχεις συνηθίσει να φοράς τόσα χρόνια. Πειραματίσου, άφησε τη φαντασία σου ελεύθερη και ανακάλυψε τι σου ταιριάζει, για να αναβαθμίσεις τις εμφανίσεις σου.

 

Cover photo credits pexels.com

Διαβάστε επίσης

STREET STYLE

Το στιλιστικό τρικ που θα σε «σώσει» τις άστατες ημέρες της άνοιξης

Το αγαπούν οι Γαλλίδες influencers και στο προτείνουμε ανεπιφύλακτα

STREET STYLE

Άλλη μια φορά ο Antoine Griezmann γίνεται το πρόσωπο ανοιξιάτικης καμπάνιας

Ο Antoine Griezmann σε ένα υπέροχο spot αναρωτιέται «τι κάνει έναν θρύλο» και προτρέπει «move forward»

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department