Skip to main content

STREET STYLE

4 στοιχεία που συνθέτουν το look των Γαλλίδων στην παραλία

Κράτα σημειώσεις



Είναι αυτές οι γυναίκες που λατρεύουμε να αγαπάμε. Λίγο η πάντοτε κομψή τους εμφάνιση, λίγο η ανεπιτήδευτη γοητεία τους και η νεανική τους εικόνα, λίγο η καλλίγραμμη σιλουέτα τους και οι τρόποι τους, μας κάνουν να τη ζηλεύουμε (με θετικό πρόσημο) και να θέλουμε να μάθουμε τα μυστικά τους.

Αυτή την εποχή, οι Γαλλίδες κλέβουν και πάλι την παράσταση κατά τη διάρκεια των διακοπών τους. Είναι καλοντυμένες και οι εμφανίσεις τους έχουν ιδιαίτερο γούστο ακόμη και στην παραλία. Το beach look τους αποπνέει έναν αέρα πολυτέλειας χωρίς αυτό απαραίτητα να σημαίνει ότι έχουν επενδύσει μια περιουσία για να αποκτήσουν όλα τα items που το συνθέτουν. Το μυστικό κρύβεται στο γεγονός ότι απλά επιλέγουν κομμάτια – κλειδιά τα οποία κολακεύουν την εικόνα τους.

Ας δούμε όμως ποια είναι αυτά:

Μια fishnet bag

Πρόκειται για μια διαφορετική φιλοσοφία στο χώρο της τσάντας, την οποία έχουμε δει και από πολλούς σχεδιαστές παγκοσμίως. Αρχικά, εμφανίστηκε για να αντικαταστήσει τις πλαστικές σακούλες των καταστημάτων και για να χρησιμοποιηθεί στα ψώνια της αγοράς, όμως πλέον αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της γκαρνταρόμπας αμέτρητων γυναικών, το οποίο χαρίζει ένα προσιτό ύφος στις εμφανίσεις τους. Η fishnet bag διατίθεται σε απλά και μίνιμαλ σχέδια αλλά και σε πιο ψαγμένες εκδοχές, με λεπτομέρειες όπως η πλέξη ή ο συνδυασμός με ύφασμα ή δέρμα. Αυτό που την κάνει να δείχνει πιο «φρέσκια», είναι το υλικό της το οποίο είναι ελαφρύ και εύκαμπτο. 

photo courtesy of Instagram @chlosertoyou

 

Ένα ψάθινο καπέλο

Αυτό το καπέλο δεν περνάει ποτέ απαρατήρητο και δίνει άλλη αίσθηση σε ένα beach look αλλά και κάθε άλλο σύνολο. Πλέον φοριέται όχι απλά για προστασία από τον ήλιο αλλά για στιλ. Πολλοί οίκοι μόδας έχουν λανσάρει στις συλλογές τους το ψάθινο καπέλο ως βασικό κομμάτι, καθιστώντας το key accessory για κάθε καλοκαίρι. 

photo courtesy of Instagram @ani.maar

 

To crochet μαγιό

Αποτελεί μια από τις must- try τάσεις της φετινής σεζόν. Το crochet, η τεχνική πλέξης με το βελονάκι, είναι ένα στιλ μόδας που έχει τις ρίζες του στη δεκαετία του '70, παρόλα αυτά έχει επιστρέψει δυναμικά στο ρεπερτόριο της γυναικείας γκαρνταρόμπας και το βλέπουμε και στα μαγιό. Είναι ήδη πολύ αγαπητό και σε αυτό συμφωνούν και οι Γαλλίδες που το φοράνε non- stop.

 

photo courtesy of Instagram @chlosertoyou

 

Το λευκό πουκάμισο

Για τις ώρες που θέλουν να απολαύσουν το γεύμα ή το κοκτέιλ τους οι Γαλλίδες προτιμούν το λευκό πουκάμισο πάνω από το μαγιό τους και όχι για παράδειγμα ένα φόρεμα, ένα καφτάνι ή κιμονό. Η συγκεκριμένη τους επιλογή δημιουργεί την αίσθηση της απόλυτης άνεσης στο ντύσιμο τους και κάνει το look να δείχνει αέρινο και κομψό.

photo courtesy of Instagram @laurafaujanet

 

 

Cover photo courtesy of Instagram @chlosertoyou

Διαβάστε επίσης

STREET STYLE

Άλλη μια φορά ο Antoine Griezmann γίνεται το πρόσωπο ανοιξιάτικης καμπάνιας

Ο Antoine Griezmann σε ένα υπέροχο spot αναρωτιέται «τι κάνει έναν θρύλο» και προτρέπει «move forward»

STREET STYLE

Πες ναι στις φλογερές αποχρώσεις του κόκκινου

Με ποιους συνδυασμούς θα δημιούργησεις την τέλεια εμφάνιση

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 24 Απριλίου

Η υπομονή και η επιμονή θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ziria Festival in Athens: 15 χρόνια μετά, το Ziria Festival συναντά τους φίλους του στην πρωτεύουσα

Μια φεστιβαλική εμπειρία 6 ωρών, με ένα εκρηκτικό after party

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ