Μαθήματα στυλ για γυναίκες άνω των 50 από την Grece Ghanem

Εμπνεύσου μέσα από τέσσερις εμφανίσεις του απόλυτου fashion icon

Ειρήνη Διαμαντακίδου

Η ομορφιά αλλά και το στυλ δεν έχουν ηλικία! Αυτή η αναζήτηση μυστικών που θα μας χαρίσουν μια κομψή και όσο το δυνατόν περισσότερο αψεγάδιαστη εμφάνιση δεν σταματάει σε καμία περίπτωση δεν τελειώνει όταν μια γυναίκα περνά τα 50. Απόδειξη αυτού αποτελούν δεκάδες “ώριμες” influencers, οι οποίες έχουν το δικό τους κοινό στο Instagram και κάνουν θραύση χάρη στις ενδυματολογικές και όχι μόνο προτάσεις τους.

Μια από τις διασημότερες είναι η Grece Ghanem. Πρόκειται για μια Καναδή μικροβιολόγο που έγινε personal trainer και διαθέτει άποψη επάνω στη μόδα, την οποία εκφράζει μέσα από το ξεχωριστό και πολύ fun, «χωρίς όρια» στυλ της. Η μόδα για την ίδια είναι ένα παιχνίδι και η ηλικία απλά ένας αριθμός.

Η Grece Ghanem απολαμβάνει να φωτογραφίζεται στους δρόμους της Νέας Υόρκης και οι στιλιστικοί συνδυασμοί της προσφέρουν έμπνευση για πολλά looks. Τα σύνολά της αποτελούνται από κομμάτια με ωραία υφάσματα, έντονα prints, τολμηρά χρώματα και κομψές γραμμές, γεγονός που δείχνει πως δεν φοβάται να δοκιμάζει τις τάσεις και να πειραματίζεται.

Το προφίλ της στο Instagram μετρά περισσότερους από 592 χιλιάδες followers και κάθε τα likes σε κάθε της post πέφτουν βροχή. Εμείς ξεχωρίσαμε τέσσερις στιλιστικές προτάσεις της, τις οποίες μπορείς κάλλιστα να αντιγράψεις στις επόμενες εξόδους σου και να στρέψεις όλα τα βλέμματα επάνω σου, όπως εκείνη!

Floral prints + tank top

https://www.instagram.com/p/CQJj7gLFR_e/ 

 

Jeans + crochet top

https://www.instagram.com/p/CP3iKRblz2R/ 

 

Total white

https://www.instagram.com/p/CQjVMo6Fd0m/ 

 

Jumpsuit + high heels

https://www.instagram.com/p/CQoett8r_o7/ 

 

 

Cover photo credits Instagram @greceghanemAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares