Skip to main content

STREET STYLE

Πώς να φορέσεις τη μίνι φούστα φέτος τον χειμώνα

Χωρίς να δείχνεις προκλητική



Η μίνι φούστα αποτελεί ένα βασικό κομμάτι της γκαρνταρόμπας που ποτέ δεν φεύγει από τη μόδα. Ήταν το αγαπημένο ρούχο κάθε It girl των 90s και πλέον κάνει δυναμικό comeback, με οίκους μόδας όπως ο Valentino να την έχουν εντάξει στη συλλογή τους. Λίγο αυτή η ευκολία που προσφέρει στο ντύσιμο λίγο η θηλυκότητα και το σέξι στοιχείο που προσθέτει σε ένα look, μας κάνουν να την ερωτευόμαστε ξανά και ξανά.

Αν τώρα πιστεύεις ότι πρέπει να περιμένεις μέχρι το καλοκαίρι για να τη φορέσεις, κάνεις λάθος. Η μίνι φούστα δεν είναι απαγορευτική το χειμώνα. Υπάρχουν τρόποι να τη συνδυάσεις και να τη φορέσεις ώστε το αποτέλεσμα να είναι πολύ στιλάτο και καθόλου προκλητικό.

minisakaki

photo credits Instagram @aimeesong

 

Για παράδειγμα, μπορείς να κάνεις το τέλειο layering με διάφορα top και oversized πουκάμισα ή να τη φορέσεις κάτω από πουλόβερ και φούτερ με μπότες μέχρι το γόνατο ή sneakers και bomber jacket για ένα πιο sporty look.

miniderma

photo credits Instagram @vanessahong

 

Αν πάλι θέλεις να δημιουργήσεις ένα πιο επίσημο look, το πουκάμισο είναι μια σταθερή αξία και μπορείς να το συνοδεύσεις με μια πλεκτή ζακέτα ή ένα πλεκτό γιλέκο και σακάκι.

Φυσικά, υπάρχουν και τα statement πανωφόρια που θα ολοκληρώσουν όμορφα ακόμα και το πιο απλό σύνολο με μια μίνι φούστα. Ενώ, μπορείς να τη συνδυάσεις με ένα άνετο κασμιρένιο πουλόβερ το οποίο θα φορέσεις κατά το ήμισυ μέσα από την ψηλόμεση μίνι φούστα σου.

 

 

 

 

cover photo credits Instagram @aimeesong

Διαβάστε επίσης

STREET STYLE

Το στιλιστικό τρικ που θα σε «σώσει» τις άστατες ημέρες της άνοιξης

Το αγαπούν οι Γαλλίδες influencers και στο προτείνουμε ανεπιφύλακτα

STREET STYLE

Άλλη μια φορά ο Antoine Griezmann γίνεται το πρόσωπο ανοιξιάτικης καμπάνιας

Ο Antoine Griezmann σε ένα υπέροχο spot αναρωτιέται «τι κάνει έναν θρύλο» και προτρέπει «move forward»

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department