Skip to main content

STREET STYLE

Η Candice Swanepoel με το απόλυτο ριγέ κοστούμι

Εμφανίστηκε στο χαλί των βραβείων GQ Men of the Year



Η Candice Swanepoel είναι ένα από τα διασημότερα μοντέλα παγκοσμίως, μια γυναίκα που έχει περπατήσει στις μεγαλύτερες πασαρέλες και έχει συνεργαστεί με τα σπουδαιότερα brands. Η σχέση της με τη μόδα λοιπόν μια σχέση ζωής και δεν θα μπορούσε να μην δημιουργεί εξαιρετικά looks όταν κάνει δημόσιες εμφανίσεις.

Πρόσφατα, η Candice βρέθηκε στο χαλί των βραβείων GQ Men of the Year. Τα βραβεία πραγματοποιήθηκαν στις 16 Νοεμβρίου στο Λονδίνο και η 34χρονη καλλονή φόρεσε ένα boss lady κοστούμι που μας έκανε να το ζηλέψουμε.  Συγκεκριμένα, επέλεξε να φορέσει ένα pinstriped κοστούμι, ένα ριγέ δηλαδή κοστούμι το οποίο αν και έχει αρκετά αυστηρό ύφος, κατάφερε χάρη στην ίδια να μοιάζει τόσο θηλυκό και τόσο σέξι ταυτόχρονα.

Το κοστούμι είχε την υπογραφεί του οίκου Boss και πρόκειται για μια δημιουργία με εξαιρετικό σχέδιο και πολύ διακριτικές γραμμές / ρίγες, οι οποίες μάλιστα ήταν σε metallic ασημί χρώμα.

Η Candice συμπλήρωσε το look της με μαύρες γόβες με έντονη μύτη και λευκό πουκάμισο, στο οποίο άφησε αρκετά κουμπιά ανοιχτά.

candicekostoumi

@candiceswanepoel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

cover photo @candiceswanepoel

Διαβάστε επίσης

STREET STYLE

Loafer με κάλτσες; H Lily-Rose Depp απαντά ναι!

Τα loafers ταιριάζουν και στα βήματα της άνοιξης.

STREET STYLE

Ασημί παντελόνι: η λεπτομέρεια που αναβαθμίζει κάθε εμφάνιση

Δείτε πώς να το ταιριάξετε από το πρωί ως το βράδυ για απόλυτο glam chic style

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.