Skip to main content

STREET STYLE

Πώς να φορέσεις τα παστέλ χρώματα

Pro tips που θα σε κάνουν να δείχνεις σαν ένα fashion icon



Κάθε σεζόν μοιάζει να έχει τη δική της χρωματική παλέτα. Έτσι, η άνοιξη είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τα παστέλ χρώματα, ίσως την πιο ρομαντική και θηλυκή εκδοχή των χρωμάτων, που οι περισσότερες γυναίκες αγαπούν. Είναι «απαλά» και ντελικάτα, σχεδόν πουδρένια και προκαλούν μια αίσθηση χαράς όταν τα φοράς. Πώς όμως πρέπει να τα συνδυάσεις ώστε το αποτέλεσμα να είναι κομψό και να μη δείχνει βαρετό;

Κάνε mix με άλλα χρώματα

Αν θέλεις να «σπάσεις» τη μονοτονία που μπορεί να σου δημιουργεί ένα μονόχρωμο παστέλ ρούχο ή θέλεις να μειώσεις λίγο τη φωτεινότητά του ή θέλεις να δείχνεις ότι είσαι μέσα στα trends και τη μόδα, συνδύασε το με items τα οποία έχουν χρώματα που δημιουργούν μια αντίθεση. Για παράδειγμα, το καφέ, το κλασικό μπλε ή το γκρι – μαύρο. Αυτά τα χρώματα θα συμπληρώσουν το παστέλ που έχεις επιλέξει και θα αλλάξουν τον τρόπο που δείχνει το outfit σου απογειώνοντάς το. 

Μπορείς επίσης να χαρίσεις pop ύφος σε μια εμφάνιση με παστέλ, «παντρεύοντας» το με χρώματα όπως το φούξια.

Δώσε προσοχή στο ύφασμα

Εκτός από τους χρωματικούς συνδυασμούς που είναι σημαντικοί για ένα look με παστέλ χρώματα, αυτό που παίζει επίσης σημαντικό ρόλο είναι τα υφάσματα που θα προτιμήσεις, οι γραμμές, τα σχέδια αλλά και τα κοψίματα των ρούχων. Αν επιλέξεις για παράδειγμα ένα ρούχο με δαντέλα ή φλοράλ μοτίβο, τότε θα έχεις μια λιγότερο σέξι εικόνα. Από την άλλη, μια πολύ σικ και αγαπημένη στιλιστική πρόταση για τα παστέλ είναι ένα μονόχρωμο κοστούμι, ένας παστέλ κορσές συνδυασμένος με ένα jean, που θα δώσει νέα πνοή στο ρούχο σου.

 

 

 

 

 

 

 

 

cover photo Instagram @matildadjerf

Διαβάστε επίσης

STREET STYLE

Άλλη μια φορά ο Antoine Griezmann γίνεται το πρόσωπο ανοιξιάτικης καμπάνιας

Ο Antoine Griezmann σε ένα υπέροχο spot αναρωτιέται «τι κάνει έναν θρύλο» και προτρέπει «move forward»

STREET STYLE

Πες ναι στις φλογερές αποχρώσεις του κόκκινου

Με ποιους συνδυασμούς θα δημιούργησεις την τέλεια εμφάνιση

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.