Skip to main content

STREET STYLE

Η matchy – matchy εμφάνιση της Khloé Kardashian με την κόρη της

Σαν να βγήκαν από σελίδες περιοδικού



Οι celebrities λατρεύουν τη μόδα, όμως λατρεύουν ακόμα περισσότερο να κάνουν matchy – matchy εμφανίσεις με τα παιδιά τους. Σε αυτήν την κατηγορία ανήκει και η Khloé Kardashian, η οποία απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Ιταλία και συγκεκριμένα στην Τοσκάνη, μαζί με την οικογένειά της.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Khloé Kardashian μοιράστηκε με τους followers της στιγμιότυπα από τις διακοπές της και τις ξέγνοιαστες στιγμές που περνάει και σε κάποιες φωτογραφίες ποζάρει με matchy – matchy φόρεμα με την μικρή της κόρη, True.

Μαμά και κόρη φορούν λευκό φόρεμα με floral print σε midi γραμμή και κάνουν χαμό στο Instagram. Τα φορέματά τους έχουν print παπαρούνας και έχουν την υπογραφή του οίκου Dolce & Gabbana, ενώ το στιλ τους είναι ρομαντικό και αντιπροσωπεύει απόλυτα την ιταλική φινέτσα.

khlokori

@khloekardashian

 

 

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Khloé Kardashian επιλέγει να κάνει μια matchy – matchy εμφάνιση με την κόρη της. Η 39χρονη τηλεπερσόνα νωρίτερα μέσα στον Αύγουστο είχε επιλέξει να φορέσει ένα διάφανο leopard-print φόρεμα και έντυσε την κόρη της με ασορτί φούστα.

https://www.instagram.com/p/CwOK3h7S9U5/?img_index=1 

 

 

 

 

 

 

 

 

cover photo Instagram @khloekardashian 

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Παρασκευής 3 Μαΐου

Ο καλύτερος οδηγός που είχατε ποτέ θα είναι για σήμερα η διαίσθησή σας

ΣΠΙΤΙ

Αυτό το Πάσχα γίνε o Jackson Pollock των αυγών!

Με πολλή φαντασία και χειροτεχνίες

BLOGS

«Δεν κάνω τίποτα αν δεν μπορώ να δώσω το 100%» David Beckham

Περισσότερο ώριμος από ποτέ απολαμβάνει όλα αυτά που πέτυχε και συνεχίζει να σκοράρει τα όνειρά του