Skip to main content

STREET STYLE

Dua Lipa: Φόρεσε το πιο hot πανωφόρι της σεζόν!

Εσύ ακόμα να το κάνεις δικό σου; 



Ποιος δεν λατρεύει ένα δερμάτινο μπουφάν ή έστω ένα τζάκετ από συνθετικό δέρμα που πηγαίνει με όλα και παραμένει στη μόδα για πολλά πολλά χρόνια; Φυσικά όλοι! Όταν μιλάμε για φθινοπωρινή μόδα, είναι το κομμάτι κλειδί που χαρίζει ακαταμάχητα looks και σε εντάσσει αυτόματα, στη λίστα με τις πιο καλοντυμένες!

Αν και αγαπάμε το τζάκετ η hot επιλογή για την εποχή και τον χειμώνα που έρχεται, δεν είναι άλλη από τη δερμάτινη καμπαρντίνα. Σχεδιαστές πίνουν νερό στο όνομά της, αλλά και μοντέρνοι A-listers επιλέγουν να επενδύσουν σε ένα τέτοιο σύγχρονο και στιλάτο statement κομμάτι. Φαν του είδους μα φυσικά η Rihanna, η Kylie Jenner, η Kim Kardashian, και πολλοί αστέρες της ποπ σκηνής που είναι θαυμαστές της τάσης. Νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τη Dua Lipa, να φορά μια κομψή δερμάτινη καμπαρντίνα στους δρόμους του Λονδίνου, προσθέτοντας τον εαυτό της στη λίστα των πιο fashion κοριτσιών.

Photo Cedits: @ Getty Images & @ Backgrid

Η δερμάτινη καμπαρντίνα χάριζε ροκ στιλ και χαρακτήρα στο look της, προσθέτοντας παράλληλα πολλούς πόντους κύρους στην εμφάνισή της.  Το σύνολο από μέσα αποτελούνταν από μαύρο σακάκι με φαρδύ γιακά σε στυλ δεκαετίας 70 και κουμπιά στο μπροστινό μέρος, ενώ από κάτω φορούσε ένα μπλουζάκι πόλο με μπλε ρίγες και ένα μαύρο skinny τζιν. Το ντύσιμο ολοκλήρωσε με ένα ζευγάρι κλασικά μποτάκια στιλέτο με λογότυπο Medusa, μαύρα, φαρδιά cat-eye γυαλιά ηλίου και ένα ογκώδες, χρυσό σταυρό για κολιέ.

Η τραγουδίστρια βρέθηκε στη βρετανική πρωτεύουσα για να διοργανώσει ένα πάρτι ακρόασης για λίγους, για το νέο της σινγκλ, «Houdini»που βγαίνει την ερχόμενη Πέμπτη. 

Photo Credits: @JacksonLee/Splashnews.com & ClintBrewerPhotography

Το δέρμα αλλά και η καμπαρντίνα είναι δύο από τα must have κάθε Φθινόπωρο. Φέτος συνδύασε δύο σε ένα, επενδύοντας σε ένα κομψό δερμάτινο trench coat. Είναι το τέλειο πανωφόρι της εποχής και θα λατρέψεις να το φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ. Με casual αλλά και πιο formal επιλογές. Χάρισε αυτοπεποίθηση και σιγουριά στο look σου και κατέκτησε όσα θες, δημιουργώντας επιτυχημένα outfit με hot κομμάτια που σε αναδεικνύουν. Η δερμάτινη καμπαρντίνα είναι σίγουρα ένα από αυτά. 

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 29 Απριλίου

Μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις, όταν είστε συναισθηματικά φορτισμένοι

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Μυσταγωγία του Θείου Πάθους με στίχους της ποιήτριας Αναστασίας Γκίτση

Μεγαλοβδομάδα: όταν το μεγάλο Α της αγάπης γεφυρώνεται με το μικρό α του ανθρώπου μέσω της κατάργησης του θανάτου και τη βεβαιότητα της Ανάστασης

CELEBS

Τόνια Σωτηροπούλου: Η τρυφερή φωτογραφία με τη μαμά της - Δες πόσο μοιάζουν

Η μαμά της ηθοποιού γιόρτασε τα 74α γενέθλιά της