Ντορέττα Παπαδημητρίου: Aποκάλυψε το πρόγραμμα διατροφής και άσκησής της

Έτσι διατηρεί ένα τέλειο κορμί

Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου σε συνέντευξή της «TVshow» εξομολογήθηκε τα μυστικά διατροφής και άσκησής της, με τα οποία διατηρεί ένα τόσο καλογυμνασμένο σώμα.

«Πότε yoga, κατά διαστήματα TRX και σπάνια γυμναστήριο. Δεν θέλω να με περιορίζει ο χώρος και αποφεύγω να κάνω βάρη και όργανα, γιατί αποκτώ μυϊκή μάζα και όγκο πολύ εύκολα και δεν μου αρέσει. Γλουτοί, γοφοί και κοιλιακοί είναι τα δύσκολα σημεία μου, και νομίζω αυτό είναι κοινό για όλες τις γυναίκες», είπε αρχικά.

Όσο για την διατροφή της, η ίδια αποκάλυψε: «Το πρωί θα φάω συνήθως ένα τοστ, το μεσημέρι κανονικά ότι φαγητό φτιάχνω και για τα παιδιά, αλλά όχι μεγάλη ποσότητα και το βράδυ θα ξαναφάω κάτι αλλά πιο λίγο. Ενδιάμεσα σίγουρα θα τσιμπήσω κάτι σε φρούτο ή γιαούρτι ή κριτσίνι ή κάτι τέτοιο. Αποφεύγω τηγανητά και γλυκά το βράδυ, αλλά μέσα στην ημέρα αν θέλω να φάω κάτι τέτοιο το κάνω, απλά τρώω πολύ λίγο. Δεν αφήνω ποτέ το στομάχι άδειο πάνω από 3 ώρες. Βάζω μαύρη ζάχαρη, τρώω μαύρο ψωμί και δεν χρησιμοποιώ πολλές σάλτσες σία φαγητά, ειδικά τις λευκές. Πίνω πολύ νερό, αλκοόλ ελάχιστο, με ένα ποτήρι κρασί είμαι μια χαρά και όχι πολλά αναψυκτικά».About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares