Skip to main content

CELEBS

Justin Timberlake: Η πιο όμορφη ερωτική εξομολόγηση στον κόσμο;

Και ποια δεν θα ήθελε να είναι στη θέση της Jessica Biel...



 

Ο Justin Timberlake και η Jessica Biel έγιναν γονείς πριν από 6 μήνες.

Την είδηση της εγκυμοσύνης την έκανε γνωστή ο ίδιος ο τραγουδιστής με μια φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram που έδειχνε εκείνον να φιλά τρυφερά την κοιλίτσα της αγαπημένης του.

Ο Justin Timberlake έξι μήνες μετά την γέννηση του γιου τους, Sila, μίλησε δημόσια με πολύ όμορφα λόγια για την μητέρα του παιδιού του και με αυτό τον τρόπο έκανε τους πάντες να συγκινηθούν.

Ο τραγουδιστής σε ομιλία του στο «Memphis Music Hall of Fame» αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην αγαπημένη του σύζυγο, Jessica Biel ενώ ξέσπασε σε κλάματα όταν μίλησε για τους θρυλικούς μουσικούς που προηγήθηκαν της δικής του παρουσία στην μουσική «Ειλικρινά είναι τιμή μου να είμαι εδώ μετά από όλους αυτούς τους θρύλους τους οποίους άκουγα μεγαλώνοντας, τους οποίους θαυμάζω και με τους οποίους στέκομαι τώρα εδώ», είπε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.

Αποκάλεσε την σύζυγο του «βράχο» και συνέχισε εμφανώς συγκινημένος «Μωρό μου σε αγαπώ περισσότερο από όσο μπορώ να περιγράψω με λέξεις, περισσότερο από κάθε τραγούδι που θα μπορούσα να γράψω. Τόσο απλά και τόσο… γλυκά». Η Jessica Biel ήταν από κάτω, τον άκουγε με προσοχή και φυσικά δεν θα μπορούσε να μην συγκινηθεί από τα λόγια του συζύγου της.

 

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός