Ε. Τσολάκη: "Έτρωγα μόνο ένα κουλουράκι... για να “στεγνώσω”"!

Δεν μπορεί να αντισταθεί με τίποτα στα πατατάκια!

Χρύσα Βασιλακοπούλου

 

Η όμορφη παρουσιάστρια Ελένη Τσολάκη σε μικρότερη ηλικία έκανε πρωταθλητισμό και αποκαλύπτει σε συνέντευξη της στο περιοδικό Shape την αυστηρή δίαιτα που ακολουθούσε για να πετύχει τους στόχους της.

«Ήμουν ένα αγοροκόριτσο και το μόνο που σκεφτόμουν ήταν η προπόνηση. Έκανα πρωταθλητισμό, είχα υψηλούς στόχους και τον ακολουθούσα συνειδητά, οπότε δεν μπορώ να πω ότι μου έλειψαν, για παράδειγμα, οι έξοδοι με τις φίλες μου», αποκάλυψε  η Ελένη Τσολάκη, ενώ τόνισε για τις σκληρές δίαιτες που έκανε μικρή: «Πιο μικρή έκανα πάρα πολύ σκληρές δίαιτες, γιατί τα κιλά έπαιζαν βασικό ρόλο στην κατηγορία μου. Έχω περάσει περιόδους όπου έτρωγα μόνο ένα κουλουράκι και έκανα πολύ σάουνα για να “στεγνώσω”. Έτσι όμως έμαθα να προσέχω κι αυτό το βρίσκω μπροστά μου τώρα. Δεν θα αφεθώ εύκολα γιατί νιώθω ενοχές. Θα κάνω τις παρασπονδίες μου. Θα φάω και το σουβλάκι μου, αλλά θα είναι με κοτόπουλο και χωρίς πατάτες», καταλήγει.

Υπάρχει όμως κι ένας διατροφικός πειρασμός στον οποίο δεν μπορεί να αντισταθεί με τίποτα: «Μη μου δίνεις φαγητό, δεν έχω πρόβλημα, αλλά αν ανοίξω σακουλάκι με πατατάκια, θέλω να το φάω όλο. Να φανταστείς ότι έχω ένα ντουλάπι στο σπίτι γεμάτο πατατάκια».About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares