Skip to main content

CELEBS

Φαίη Σκορδά: Αποκαλύπτει τα πολύτιμα beauty μυστικά της!

Γι' αυτό είναι πάντα όμορφη και λαμπερή!


Χρύσα Βασιλακοπούλου

 

Σε ένα διάλειμμα από την φωτογράφισή της για το επετειακό τεύχος του περιοδικού «InStyle», η Φαίη μίλησε στο site του περιοδικού και αποκάλυψε τα μυστικά ομορφιάς της. Όπως η ίδια είπε, πιστεύει στις φυσικές «δυνάμεις» των φρούτων, πειραματίζεται με την περιποίησή της, φροντίζει πολύ την επιδερμίδα του σώματός της και για εκείνη το κούρεμα είναι το παν.

«Στην περιποίηση προσώπου κάνω διάφορους πειραματισμούς. Προχθές για παράδειγμα, έτρωγα ένα ροδάκινο και έβαλα τις φλούδες στο πρόσωπό μου για 5 λεπτά. Σίγουρα δεν είναι κάτι που μπορεί να αντικαταστήσει την κρέμα σου, αλλά δροσίζει και τονώνει. Αν βάλεις τις φλούδες από ένα φρούτο και τις αφήσεις 5 λεπτά, νιώθεις αμέσως μια αναζωογονητική δράση», είπε χαρακτηριστικά.

Για το πως περιποιείται το σώμα της όμως, επεσήμανε «Μου αρέσει να κάνω πίλινγκ συνδυαστικά με ένα χαμάμ, αυτοσχέδιο στο σπίτι με μια κατσαρόλα με υδρατμούς ή έναν υγραντήρα. Κατά τη διάρκεια του ατμού κάνω ένα απλό πίλινγκ στο σώμα, το ξεβγάζω χωρίς να σκουπίσω και από πάνω βάζω μια πλούσια κρέμα ενυδάτωσης».

Όσο για τα μαλλιά της, σημείωσε «Το πιο σημαντικό για υγιή και πλούσια μαλλιά είναι να βρεις ένα κομμωτή που να τα κουρεύει σωστά ώστε να μακραίνουν ομοιόμορφα. Κατά τη γνώμη μου, δεν βοηθά να έχουν τα μαλλιά ουρές. Προτιμώ ένα πιο ενιαίο μήκος και τα περιποιούμαι καθημερινά με κάποιο λαδάκι. Αγαπώ το λάδι argan, το άρωμά του με τρελαίνει. Αλλά μπορείς να πας ακόμα και στον φαρμακοποιό σου και να του ζητήσεις να σου προτείνει ένα δυναμωτικό λάδι για τα μαλλιά, όπως το δαφνέλαιο».

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

BLOGS

"Το πιο ρομαντικό που μπορείς να κάνεις για κάποιον είναι να βρεθείς κοντά του όταν σε χρειάζεται" James McAvoy

Γοητευτικός, ταλαντούχος και φιλάνθρωπος – ένας ευγενικός υπερήρωας!

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος