Skip to main content

CELEBS

Emily Ratajkowski: «Δεν θέλουν να δουλέψουν μαζί μου γιατί έχω μεγάλο στήθος»

Problems, problems, problems...



Εντάξει ο καθένας μας έχει τα δικά του προβλήματα, δεν το αρνούμαστε αυτό. Κάποιοι δεν έχουν λεφτά να πληρώσουν την ασφάλεια του αυτοκινήτου, εργαζόμενες μητέρες δεν έχουν καθόλου χρόνο για τον εαυτό τους, άλλοι δεν έχουν μέχρι και να φάνε. Ε, η Emily Ratajkowski δεν βρίσκει εύκολα δουλειά! Και θα νόμιζες ότι η 26χρονη καλλονή θα έκλεινε δουλειές στο άψε-σβήσε με αυτό το κορμί και αυτό το πρόσωπο, αλλά η ίδια δηλώνει ότι τα πράγματα είναι αλλιώς!

Σε συνέντευξή της για το Harper’s Bazaar Australia, το μοντέλο-παύλα-ηθοποιός ήθελε να περάσει ένα «ιδιαίτερο μήνυμα» στον κόσμο και να προμοτάρει τον… εμ, φεμινισμό.

Αναφέρει λοιπόν, ότι δεν την επιλέγουν συχνά σε δουλειές γιατί είναι πολύ σέξι.

«Υπάρχει ένα συχνό φαινόμενο που μου συμβαίνει: “Α, είναι πολύ σέξι”», δηλώνει η Ratajkowski. «Το βρίσκω κατά των γυναικών αυτό το πράγμα, καθώς πολύς κόσμος δεν θέλει να δουλέψει μαζί μου γιατί το στήθος μου είναι πολύ μεγάλο. Ποιο είναι το πρόβλημα με το στήθος; Είναι όμορφα και θηλυκά και πρέπει να τα γιορτάζουμε. Δηλαδή, ποιος νοιάζεται; Υπάρχουν μεγάλα και υπάρχουν και μικρά. Γιατί πρέπει να είναι θέμα αυτό

Η Ratajkowski έγινε ευρέως γνωστή όταν εμφανίστηκε στο βίντεο του Robin Thicke και Pharell Williams “Blurred Lines”. Από τότε έχουν δουλέψει και σε διάφορες ταινίες στον κινηματογράφο.

Η Emily έκανε ντόρο πέρσι όταν η Kim Kardashian ανέβασε μια topless φωτογραφία μαζί της. Η ίδια παραδέχεται ότι έχει δεχθεί κριτική για τα άκρως θηλυκά posts που ανεβάζει στα social media.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Πάσχα στην Πάρο με τους γιους της

Ποιοι φίλοι τους βρίσκονται μαζί τους στο νησί;

CELEBS

Κατερίνα Καινούργιου: Το άλμπουμ των πασχαλινών διακοπών της στη Μύκονο

Η έκπληξη που δέχτηκε από τον Γιάννη Πουλόπουλο

Προτεινόμενα

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Ποιους στόχους να αναζητήσετε για να είστε ευτυχισμένοι για το υπόλοιπο της ζωής σας

Μια νέα μελέτη συγκρίνει τους στόχους για τον πλούτο έναντι της υγείας για να τονώσει τα συναισθήματα ευτυχίας

FITNESS

5 είδη άσκησης στη φύση για να δοκιμάσεις αυτό το Πάσχα

Τι να επιλέξεις σαν είδος γυμναστικής για επαφή με τη φύση και χαλάρωση του πνεύματος