Skip to main content

CELEBS

Amal Alamuddin: Φτάνει σε λίγο στην Αθήνα!

Όχι, δεν θα φέρει μαζί της και τον George. 



Η Amal Alamuddin, που ειδικεύεται σε θέματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων, επισκέπτεται την Αθήνα με αφορμή τις νομικές συμβουλές που πρόκειται να προσφέρει στην ελληνική κυβέρνηση σχετικά με τον αγώνα επιστροφής των γλυπτών του Παρθενώνα από τη Βρετανία. 

Η επιτυχημένη δικηγόρος θα φτάσει σε λίγες ώρες στην Αθήνα μαζί με την υπόλοιπη ομάδα από το δικηγορικό γραφείο του Λονδίνου που έχει αναλάβει την εκπροσώπηση της χώρας μας στην προσπάθεια αυτή, ενώ η ώρα άφιξης τους στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή.

Την Τρίτη η Amal θα επισκεφτεί τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης και θα συναντηθεί με τον Πρωθυπουργό και τον υπουργό Πολιτισμού, Κωνσταντίνο Τασούλα. Παρών σε όλες τις συναντήσεις θα είναι και ο εργoδότης της Αlamuddin, Geoffrey Robertson, διάσημος δικηγόρος και ιδιοκτήτης του νομικού γραφείου Doughty Street Chambers. Την Τετάρτη, η Amal Alamuddin θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στο Μουσείο της Ακρόπολης, γεγονός που είχε προγραμματιστεί να γίνει το μεσημέρι της Δευτέρας. 

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department