Skip to main content

CELEBS

O John Legend προσπάθησε να χωρίσει κάποτε την Chrissy Teigen και αυτή είπε «όχι»

Γιατί δεν είχε και πολλές επιλογές…



Αν ένα ζευγάρι της showbiz θεωρούμε αυτή την στιγμή το πιο «επιτυχημένο» aka αγαπημένο πραγματικά, τότε αυτό είναι η Chrissy Teigen και ο John Legend. Οι δυο τους είναι από τα ζευγάρια που δεν χορταίνουμε να βλέπουμε, μιας και φαίνονται πραγματικά ευτυχισμένοι!

Pixel

To να θέλει να χωρίσει κανείς με την Chrissy πάντως, δεν είναι εύκολη υπόθεση! Πριν αρκετό καιρό, όταν ο Legend δεν ήταν ακόμα ο σύζυγός της, αλλά ένας «απλός» σύντροφος, εκείνος προσπάθησε να χωρίσει μαζί του. Η απάντησή της; «Όχι!» Η ίδια πολύ ευγενικά του αρνήθηκε λοιπόν!

«Ήμουν πολύ στρεσαρισμένος και πολυάσχολος, τότε», δήλωσε στην Guardian. «Και ήμουν σε φάση: “θα είμαι πιο χαρούμενος, αν είμαι μόνος του τώρα”...» Και απλά η Teigen απάντησε «όχι»!

Pixel

Το ένστικτό της, δεν έπεσε έξω. Το ζευγάρι –το οποίο είναι μαζί, πάνω από 10 χρόνια-, συνέχισε να βγαίνει μισή ώρα μετά από αυτό και μερικά χρόνια μετά, παντρεύτηκαν! Πέρσι, υποδέχτηκαν και το πρώτο τους παιδί, Luna.

«Με σπρώχνει στο να γίνομαι πιο αστείος! Όχι ότι το κάνει επίτηδες, αλλά μου βγαίνει όταν είμαι μαζί της. Θέλω να είμαι πιο τολμηρός!», δήλώνει ο μουσικός.

Ο Legend αποκάλυψε επίσης, τον ενδιαφέρον λόγο που η Teigen δείχνει συνέχεια στιγμές από τις προσωπικές τους ζωές στο Twitter και το Instagram.

«Νομίζω ότι χάνουν την αξία τους οι παπαράτσι, όταν κοντρολάρεις την δική σου ιστορία», λέει σχετικά. «Νομίζω ότι έχουμε αρκετή σοφία, ώστε να ξέρουμε πότε είναι η σωστή στιγμή να μοιραστούμε κάτι με τον κόσμο και πότε όχι. Κατά καιρούς, κάνουμε λάθη, αλλά γενικά είμαι χαρούμενος με το τι έχουμε επιλέξει να μοιραζόμαστε με τον κόσμο και νομίζω ότι είναι μια καλύτερη εναλλακτική από το να έχεις να ασχοληθείς με τα tabloids και τους “δημοσιοσχετίστες”…»

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Ζιζέλ: Η σπάνια φωτογραφία με τις πέντε αδελφές της!

Το συγκινητικό μήνυμα του super model για τη Γιορτή της Μητέρας

CELEBS

Θαλασσινή Μποσταντζόγλου: Ζευγάρι με γνωστό τραγουδιστή

Η Θαλασσινή μετά τον χωρισμό της έχει γυρίσει σελίδα στην προσωπική της ζωή

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 17 Μαΐου

Δράστε με γνώμονα τη λογική και έπειτα με το συναίσθημα

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ο Theodore παρουσιάζει το νέο single και music video του με τίτλο “The Big Rip”

Σε σκηνοθεσία Κωστή Θεοδοσόπουλου και με τις Μαρία Αλιφέρη και Δήμητρα Βλαγκοπούλου στους πρωταγωνιστικούς ρόλους

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Queer Movie Nights 2024: Φεστιβάλ LGBTQΙ+ ταινιών από το περιοδικό ANTIVIRUS

Οι queer κινηματογραφικές βραδιές επιστρέφουν για 3η χρονιά στον κινηματογράφο Τριανόν και το Ινστιτούτο Γκαίτε, 16 έως 20 Μαΐου. Γράφει ο Χρίστος Δημητρίου