Ναταλία Γερμανού για Κων/να Σπυροπούλου: «Ασχολείστε μαζί της με φανατισμό...»

Η Ναταλία μιλάει πιο ανοιχτά από ποτέ!

Χρύσα Βασιλακοπούλου

 

Η Ναταλία Γερμανού παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «ΟΚ» και αποκάλυψε αν θεωρεί την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έτοιμη ως κεντρική παρουσιάστρια. Συγκεκριμένα είπε: «Δεν έχω καταλήξει τελικά αν γεννιέται κάποιος έτοιμος για να γίνει κεντρικός παρουσιαστής ή αν ετοιμάζεται με τα χρόνια. Και το λέω αυτό γιατί υπάρχουν παρουσιαστές που είναι 15 χρόνια στην τηλεόραση και όσο και αν προσπαθούν, είναι μόνιμα τρίτοι-τέταρτοι. Και υπάρχουν άλλοι που με το καλημέρα σας, έχουν αυτό το κάτι, που λέει και η Καίτη Γαρμπή, το οποίο χρειάζεται η τηλεόραση».

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου όμως έχει αυτό το κάτι για το οποίο μιλάει η Ναταλία, ώστε να τη συζητάνε για χρόνια;

«Μα ήδη τη συζητάτε. Εδώ και δύο χρόνια όλα τα media ασχολείστε μαζί της με φανατισμό γενίτσαρου. Αυτό από μόνο του λέει πολλά. Όσο για τη διάρκεια της Κωνσταντίνας αλλά και όλων μας, την αποφασίζει ο κόσμος».

Τέλος η Ναταλία Γερμανού αποκάλυψε πως η Κωνσταντίνα δε χρειάζεται τις δικές τη συμβουλές για να πάει μπροστά: «Δεν νομίζω ότι η Κωνσταντίνα χρειάζεται συμβουλές. Είναι ένα σκληραγωγημένο παιδί που έχει μάθει να πολεμάει, είναι γενναία και αυτό που χρειάζεται θα το βρει μόνη της. Και όπως μου έχει πει και η ίδια, λειτουργεί καλύτερα όταν δεν ακούει συμβουλές και ακολουθεί το ένστικτο της».About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares