Skip to main content

CELEBS

Ακυρώνεται η περιοδεία του "Μάλιστα, Κύριε Ζαμπέτα"

Τι οδήγησε σε αυτή την απόφαση;



Όπως έγινε γνωστό η καλοκαιρινή περιοδεία της παράστασης «Μάλιστα Κύριε Ζαμπέτα» ακυρώθηκε λίγες ημέρες πριν την μεγάλη της πρεμιέρα.

Την ανακοίνωση την έκανε η πρωταγωνίστρια του έργου, Βίκυ Σταυροπούλου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Το πρωί της Δευτέρας στην εκπομπή «Στην φωλιά των Κου-Κου» ο Γιάννης Πουλόπουλος αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο της ακύρωσης της επιτυχημένης παράστασης.

«Εγώ μίλησα και με τον Πέτρο Ζούλια τον σκηνοθέτη και με ανθρώπους της παραγωγής για να βγάλω μία άκρη. Όλοι οι συντελεστές έμαθαν πως θα ακυρωθεί η περιοδεία την Παρασκευή. Αυτό έγινε γιατί από τις παραστάσεις που είχαν κλείσει, συγκεκριμένα πέντε ακυρωθήκαν λόγω των εκλογών.  Για λόγους εκλογών κάποιες πιάτσες ακυρωθήκαν και φοβόντουσαν μην γίνει και σε άλλες. Εγώ μίλησα με τον Πέτρο Ζούλια και θεωρεί πολύ άδικο αυτό που έγινε και είναι η μοναδική περιοδεία που ακυρώθηκε λόγω των εκλογών. Αυτό που καταλαβαίνω εγώ είναι ότι επειδή είναι μεγάλη παραγωγή και με δυσκολία θα "έβγαινε", όταν ακυρώνονται κάποιες πιάτσες εκεί θα είναι πιο δύσκολα για τον παραγωγό. Υπάρχει όμως μία αχτίδα φωτός, και συγκεκριμένα ότι με το που ανακοινώθηκε ότι ακυρώνεται η περιοδεία μαθαίνω πως άλλος παραγωγός πιστεύει θα βγάλει τα λεφτά της και έχει προσεγγίσει μερικούς από τους συντελεστές για να γίνει η παράσταση και η περιοδεία.», είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.