Skip to main content

ΜΟΥΣΙΚΗ

Coldplay: Ανήσυχοι για την κλιματική αλλαγή

Η απόφαση για την περιοδεία τους



Το βρετανικό συγκρότημα με τις εναλλακτικές ροκ μουσικές, αποφάσισε να μην προγραμματίσει περιοδεία για την προώθηση του τελευταίου άλμπουμ του. Στην απόφαση αυτή , τα μέλη του συγκροτήματος, οδηγήθηκαν μετά από τους προβληματισμούς τους για τις επιπτώσεις που μπορεί να έχουν τέτοιου είδους εκδηλώσεις στο περιβάλλον.

Στην συνέντευξη του στο BBCnews, o αρχηγός του συγκροτήματος, Κρις Μάρτιν, είπε: «Παίρνουμε τον χρόνο μας για να δούμε πώς η περιοδεία μας μπορεί να έχει ενεργά ευεργετικό χαρακτήρα. Όλοι μας πρέπει να βρούμε τον καλύτερο τρόπο για να κάνουμε την δουλειά μας». Στόχος του συγκροτήματος είναι οι μελλοντικές του δουλειές «να έχουν έναν θετικό αντίκτυπο στο περιβάλλον»
https://www.instagram.com/p/B5IESgVnBJ2/

Η τελευταία μεγάλη περιοδεία τους, A Head Full of Dreams, ανά τον κόσμο, ήταν το διάστημα 2016 με 2017 και αποτελούνταν από 122 συναυλίες.
https://www.instagram.com/p/B5KKrRSHy__/

«Η επόμενη περιοδεία μας θα είναι η καλύτερη δυνατή εκδοχή της τελευταίας από περιβαλλοντικής πλευράς. Θα απογοητευτούμε αν δεν είναι κλιματικά ουδέτερη», τόνισε στο τέλος της συνέντευξης του  ο Μάρτιν. 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ziria Festival in Athens: 15 χρόνια μετά, το Ziria Festival συναντά τους φίλους του στην πρωτεύουσα

Μια φεστιβαλική εμπειρία 6 ωρών, με ένα εκρηκτικό after party

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Nalyssa Green επιστρέφει με το νέο της single, «Όλα Τα Πάρτυ Του Κόσμου»

Από τον επερχόμενο δίσκο της με τίτλο Πολύ Καλή Στα Πάρτυ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department