Skip to main content

CELEBS

Τι δήλωσε ο Βrad Pitt για την κατάχρηση αλκοόλ

Επιβεβαιώνει τις φήμες


Βασιλεία Μαξακούλη

Ως την ανακοίνωση του χωρισμού τους, ο Brad Pitt κι η Angelina Jolie αποτελούσαν ένα από τα πιο λαμπερά ζευγάρια του Hollywood κι η οικογένεια τους έμοιαζε αγαπημένη κι ενωμένη. Το 2016 όλοι ξαφνιάστηκαν με την αναπάντεχη είδηση του διαζυγίου απορώντας για το τι κρυβόταν πίσω από αυτό.
Υπήρχαν φήμες που έλεγαν πως ο Brad μέθυσε και χτύπησε ένα από τα έξι παιδιά του. Η Angelina είχε αποκαλύψει πως βίωνε μία δύσκολη περίοδο συναισθηματικά, ενώ τώρα ήρθε η σειρά του ηθοποιού να ομολογήσει την δική του πλευρά.
Ο Brad Pitt έδωσε συνέντευξη στον Anthony Hopkins για το περιοδικό Interview. Ο Hopkins τον ρώτησε για τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να αντιμετωπίζει προβλήματα με το αλκοόλ κι ο ηθοποιός απάντησε: «Το έβλεπα σαν μία κακή υπηρεσία στον εαυτό μου, σαν μία διέξοδο. Συνειδητοποιώ, ως μία πραγματική πράξη συγχώρησης  στον εαυτό μου για όλες τις επιλογές που έχω κάνει και για τις οποίες δεν είμαι υπερήφανος, ότι δίνω αξία σε αυτά τα παραστρατήματα, γιατί οδήγησαν σε κάποια σοφία, που κι αυτή οδήγησε σε κάτι άλλο.Δεν μπορείς να έχεις το ένα χωρίς το άλλο».

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

FASHION TRENDS

6 high waist jeans για να βρεις αυτό που σου ταιριάζει για τις καθημερινές σου εμφανίσεις

Το ψηλόμεσο jean είναι απαραίτητο κομμάτι μιας έξυπνης γκαρνταρόμπας και φοριέται σε απεριόριστες περιστάσεις και συνδυασμούς