Τι δήλωσε ο Βrad Pitt για την κατάχρηση αλκοόλ

Επιβεβαιώνει τις φήμες

Βασιλεία Μαξακούλη

Ως την ανακοίνωση του χωρισμού τους, ο Brad Pitt κι η Angelina Jolie αποτελούσαν ένα από τα πιο λαμπερά ζευγάρια του Hollywood κι η οικογένεια τους έμοιαζε αγαπημένη κι ενωμένη. Το 2016 όλοι ξαφνιάστηκαν με την αναπάντεχη είδηση του διαζυγίου απορώντας για το τι κρυβόταν πίσω από αυτό.
Υπήρχαν φήμες που έλεγαν πως ο Brad μέθυσε και χτύπησε ένα από τα έξι παιδιά του. Η Angelina είχε αποκαλύψει πως βίωνε μία δύσκολη περίοδο συναισθηματικά, ενώ τώρα ήρθε η σειρά του ηθοποιού να ομολογήσει την δική του πλευρά.
Ο Brad Pitt έδωσε συνέντευξη στον Anthony Hopkins για το περιοδικό Interview. Ο Hopkins τον ρώτησε για τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να αντιμετωπίζει προβλήματα με το αλκοόλ κι ο ηθοποιός απάντησε: «Το έβλεπα σαν μία κακή υπηρεσία στον εαυτό μου, σαν μία διέξοδο. Συνειδητοποιώ, ως μία πραγματική πράξη συγχώρησης  στον εαυτό μου για όλες τις επιλογές που έχω κάνει και για τις οποίες δεν είμαι υπερήφανος, ότι δίνω αξία σε αυτά τα παραστρατήματα, γιατί οδήγησαν σε κάποια σοφία, που κι αυτή οδήγησε σε κάτι άλλο.Δεν μπορείς να έχεις το ένα χωρίς το άλλο».

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares

Σου αρέσει αυτό που διάβασες;

Ακολούθησέ μας στα social. Κάνε κλικ σε ένα από τα εικονίδια!

0
Shares