Skip to main content

CELEBS

Lady Gaga: Τα μελλοντικά της σχέδια

Θέλει να γίνει μαμά!



Η εκκεντρική τραγουδίστρια, Lady Gaga, μας έχει συνηθίσει να μας ξαφνιάζει με τις εμφανίσεις, όμως αυτή την φορά μας εξέπληξε με τις δηλώσεις της. Στην συνέντευξη της με την Youtuber, ειδικό του makeup tutorial, Nikkie de Jager, γνωστή και ώς NikkieTutorials, προχώρησε σε αποκαλύψεις που μας άφησαν με το στόμα ανοιχτό.

Η λαμπερή σταρ μίλησε, εκτός των άλλων, για τα σχέδια που θέλει να πραγματοποιήσει μέσα στα επόμενα δέκα χρόνια. Και μάλιστα μέσα στα σχέδια της είναι να γίνει και μαμά! « Μουσική, περισσότερη μουσική, αυτό θέλω πάνω απ' όλα. Να ασχοληθώ με πολλά και διαφορετικά  είδη μουσικής. Θέλω να πάρω μέρος και σε άλλες  ταινίες, θέλω να κάνω παιδιά και θέλω να συνεχίσω να χτίζω τη Haus Laboratories, την εταιρία καλλυντικών των ονείρων μου», είπε.

«Όταν νιώθω πως έχω έμπνευση, κάνω τα σωστά πράγματα. Θα κάνω πολλά τρελά πράγματα μέσα στην επόμενη δεκαετία. Απλά δεν ξέρω ακριβώς τι θα είναι, και αυτός είναι ο λόγος που θα είναι πραγματικά τρελά» ανέφερε στο τέλος.

Σε παλιότερη συνέντευξη της η Lady Gaga, είχε μιλήσει για την ιδανική μητέρα που έχει φτιάξει η ίδια στο μυαλό της και που θέλει να γίνει: «Η μητέρα μου είναι όμορφη, μέσα και έξω. Τι σπάνιο πράγμα. Θα ήθελα,  όταν κάποια μέρα αποκτήσω ένα μικρό κορίτσι ή ένα μικρό αγόρι , να έχουν την ίδια εμπειρία μ' αυή που είχα εγώ με τη δική μου μαμά.  Αυτό είναι το πιο σπουδαίο δώρο απ' όλα: το να μπορείς να επικοινωνήσεις με τους γονείς σου».

 

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός