Skip to main content

CELEBS

Zozibini Tunzi: Η πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο για το 2019

Κέρδισε τον τίτλο "Μις Υφήλιος 2019"



Zozibini Tunzi, η κοπέλα από τη Νότια Αφρική είναι η αυτή που κατέκτησε τον τίτλο Μις Υφήλιος 2019. Αδιαμφισβήτητα μια πολύ όμορφη γυναίκα που κατάφερε να πάρει τον τίτλο όχι μόνο μέσα από την εξωτερική της ομορφιά αλλά μέσα από τις εκπληκτικές δηλώσεις και ενέργειες για την ισότητα των γυναικών και τις φυλετικές διακρίσεις.

https://www.instagram.com/p/B512-ToD3qK/

Οι απόψεις και ιδέες που μοιράστηκε απαντώντας στις καθιερωμένες ερωτήσεις των κριτών, ενθουσίασαν και συνέβαλαν σημαντικά στην νίκη της.
“Το πιο σημαντικό πράγμα που θα έπρεπε να μαθαίνω στα νέα κορίτσια σήμερα είναι η ηγεσία. Είναι κάτι που λείπει από τα νέα κορίτσια και τις γυναίκες πολλά χρόνια και όχι γιατί δεν θέλουμε, αλλά εξαιτίας του πως η κοινωνία ορίζει στις γυναίκες να είναι. Θεωρώ ότι είμαστε τα πιο δυνατά πλάσματα στον κόσμο και θα έπρεπε να μας δίνεται κάθε δυνατότητα κι αυτό πιστεύω πρέπει να μάθουμε στα νέα κορίτσια: να παίρνουν χώρο. Τίποτα δεν είναι τόσο σημαντικό όσο να παίρνεις χώρο στην κοινωνία και να τοποθετείς τον εαυτό σου”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

https://www.instagram.com/p/B5xWUvQBPk4/

“Μεγάλωσα σε έναν κόσμο όπου μια γυναίκα όπως εγώ -με το χρώμα του δέρματός μου και το στυλ των μαλλιών μου- δεν θεωρήθηκε ποτέ όμορφη. Πιστεύω ότι ήρθε η ώρα αυτό να σταματήσει σήμερα. Θέλω τα παιδιά να μου μοιάσουν και να δουν το πρόσωπό μου και θέλω αυτά να βλέπουν το πρόσωπό τους να αντανακλάται στο δικό μου” είπε στη συνέχεια.

https://www.instagram.com/p/B5ug4EtjkdO/

Αξιοσημείωτο είναι επίσης το γεγονός πως η 26χρονη συμμετέχει στην καμπάνια HeForShe, που έγινε γνωστή και μέσα από την Emma Watson, ενθαρρύνοντας τους άνδρες να παλέψουν μαζί με τις γυναίκες για την ισότητα και κατά των φυλετικών διακρίσεων.

Τέλος ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η φωτογραφία που δημοσίευσε με τους γονείς της, για τους οποίους δήλωσε: ‘’Μου δώσατε ζωή, με αναθρέψατε να είμαι η γυναίκα που είμαι και να μπορώ να στέκομαι σε μια μακρινή χώρα περήφανη για τις ρίζες μου και για την καταγωγή μου”.

https://www.instagram.com/p/B5z9R3yDIAU/

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Υρώ Λούπη: Oι μοναδικές χειροτεχνίες της στο εξοχικό της στην Ερέτρια

Έχει μετατρέψει παλιά αντικείμενα σε ... «έργα τέχνης»

CELEBS

Δημήτρης Κόκοτας: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής

Kατά την διάρκεια των προβών του για το J2US

Προτεινόμενα

CELEBS

Υρώ Λούπη: Oι μοναδικές χειροτεχνίες της στο εξοχικό της στην Ερέτρια

Έχει μετατρέψει παλιά αντικείμενα σε ... «έργα τέχνης»

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Δεν φοβάμαι τα ελαττώματά μου. Λατρεύω τις ατέλειές μου» Lady Gaga

Happy birthday στη μία και μοναδική Lady Gaga

CELEBS

Δημήτρης Κόκοτας: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής

Kατά την διάρκεια των προβών του για το J2US