Skip to main content

CELEBS

Θρήνος στην παγκόσμια μουσική σκηνή

Πέθανε η τραγουδίστρια των Roxette 


Ρόμυ Μελάνι

Η τραγουδίστρια του διάσημου σουηδικού γκρουπ Roxette, Marie Fredriksson, πέθανε σε ηλικία 61 ετών.

Η ποπ σταρ που με τον Per Gessle δημιούργησαν ένα από τα πιο διάσημα μουσικά ντουέτα στα τέλη της δεκαετίας του ’80, τους Roxette, πέθανε τη Δευτέρα το πρωί μετά από μακροχρόνια μάχη που έδινε με τον καρκίνο. Διαγνώστηκε με καρκίνο για πρώτη φορά πριν από 17 χρόνια.
Το ντουέτο Roxette, που είχε χαρακτηριστεί ως διάδοχο των ΑΒΒΑ , γνώρισε τεράστια επιτυχία με τραγούδια όπως το «It must have been love» από την ταινία «Pretty Woman», το «Listen to your heart», το «Joyride» και φυσικά το «The Look», που τους έβαλε για τα καλά στον παγκόσμιο μουσικό χάρτη.
Σύμφωνα με τη σουηδική εφημερίδα «The Express», τον χαμό της θρηνούν ο σύζυγός της, Mikael Bolyos, η κόρη της, Inez Josefin, και ο γιος της, Oscar.
«Με μεγάλη θλίψη σας ανακοινώνουμε ότι ένας από τους μεγαλύτερους και πιο αγαπημένους καλλιτέχνες έχει φύγει. Η Marie Fredriksson πέθανε το πρωί της 9ης Δεκεμβρίου», έγραφε η ανακοίνωση της οικογένειάς της.


Per Gessle: Τιμή μου που γνώρισα το ταλέντο σου!
Ιδιαίτερα συγκινητικό ήταν και το tweet του Per Gessle. «Ο χρόνος περνάει τόσο γρήγορα. Δεν έχει και περάσει και τόσος καιρός από όταν περνούσαμε μερόνυχτα στο μικρό μου διαμέρισμα και μοιραζόμασταν άπιαστα όνειρα. Τελικά τι όνειρο μοιραστήκαμε! Είναι τιμή μου που γνώρισα το ταλέντο και τη γενναιοδωρία σου. Όλη μου η αγάπη σε εσένα και την οικογένεια σου. Τα πράγματα δε θα 'ναι ποτέ ξανά τα ίδια» έγραψε, κάνοντας λογοπαίγνιο στο τέλος με το τραγούδι τους «Things will never be the same».


Πηγή: Star.gr

Διαβάστε επίσης

CELEBS

«Έγινε ένα λάθος»: Η Λίτσα Πατέρα απαντά για τη σχέση της με τον ΑΝΤ1

Όσα είπε για τη συνέντευξή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

CELEBS

Μαριάντα Πιερίδη: Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο με τον νέο της σύντροφο

Το ζευγάρι έκανε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μετά από σχέση δύο μηνών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.