Skip to main content

CELEBS

Nicole Kidman: Εξώφυλλο στο περιοδικό Tatler

Με δημιουργία Celia Kritharioti Couture



Η λαμπερή σταρ του Χόλυγουντ, Nicole Kidman, ποζάρει για το εξώφυλλο του περιοδικού Tatler για το τεύχος του Ιανουαρίου. Εντυπωσιακή όπως πάντα, στο εξώφυλλο την βλέπουμε να φοράει καπέλο και κόκκινο σακάκι του οίκου Fendi, ενώ όλο το σκηνικό γύρω της μοιάζει με πορτραίτο ενός πίνακα.

https://www.instagram.com/p/B5cYq2pD7fg/

Για το editorial μόδας, η όμορφη Kidman, φοράει μοναδικές δημιουργίες πολλών γνωστών οίκων μόδας για να φωτογραφηθεί. Αναμεσά τους και ένα υπέροχο φόρεμα που φέρει την υπογραφή της Ελληνίδας σχεδιάστριας Σήλιας Κριθαριώτη. Ο οίκος Celia Kritharioti φαίνεται να έχει γίνει αγαπημένο brand στις προτιμήσεις των επωνύμων, με τουαλέτες και νυφικά να έχουν γίνει πρώτη επιλογή τους.

Ο οίκος Celia Kritharioti ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram την εντυπωσιακή τουαλέτα που φόρεσε η ταλαντούχα ηθοποιός για τις ανάγκες της φωτογράφισης.

https://www.instagram.com/p/B500kQzJ_Pm/

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.