Skip to main content

CELEBS

Έκλεψε η Beyonce το Drunk in Love;

Μήνυση εναντίον της από Ουγγαρέζα τραγουδίστρια...



 

Μια Ουγγαρέζα Ρομά τραγουδίστρια, ονόματι Juhasz, κατηγορεί την Beyonce ότι σάμπλαρε την φωνής της και την χρησιμοποίησε στο κομμάτι της "Drunk In Love" χωρίς την άδεια της και χωρίς φυσικά να της αποδώσει τα  δικαιώματα.   

Η Juhasz που τραγουδάει με το ψευδώνυμο Mitsou, κατέθεσε μάλιστα και μήνυση στο ανώτατο δικαστήριο του Μανχάταν κατά της Βee, του Jay-Z και του Timbaland που συνυπογράφουν το κομμάτι. Η ίδια και οι δικηγόροι της ισχυρίζονται ότι σε ένα επαναλαμβανόμενο μέρος του κομματιού ακούγεται ψηφιακά παραποιημένο ένα απόσπασμα από το κομμάτι "Bajba, Bajba Pelém" που η Juhász ηχογράφησε το 1995 μαζί με το συγκρότημα Ando Drom. 

Στην μήνυση μεταξύ άλλων αναφέρεται πως «Τα φωνητικά της Mitsou ακούγονται για πάνω από ενάμιση λεπτό σε ένα τραγούδι που διαρκεί πεντέμιση λεπτά. Στο Drunk in Love εκμεταλλεύονται την φωνή της για να προκαλέσουν έναν ασυνήθιστο ερωτισμό μαζί με τους σεξουαλικά φορτισμένους στίχους που ερμηνεύουν η Beyonce με τον Jay Z».

Σύμφωνα με τις επίσημες σημειώσεις του δίσκου, το τραγούδι έχει γραφτεί από την Beyoncé, τον Jay Z, τον Timbaland και 5 άλλους συνθέτες: Noel “Detail” Fisher, Andre Eric Proctor, Rasoon Diaz, Brian Soko και Jerome “J-Roc” Harmon. Η παραγωγή έχει γίνει από την Beyoncé και τον Detail. Δεν δίνεται καμιά πληροφορία για τα samples. 

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Δημήτρης Σέρφας: Η ηλικία, η καταγωγή και η αδυναμία στη μητέρα του

Όσα δεν ξέρουμε για τον «Γρηγόρη» από το «Προξενιό της Ιουλίας»

CELEBS

Βασίλης Καρράς: Την Κυριακή θα γίνει το τρίμηνο μνημόσυνό του

Πέρασαν τρεις μήνες από τον θάνατό του σπουδαίου τραγουδιστή

Προτεινόμενα

FASHION NEWS

Ο Alessandro Michele νέος creative director του οίκου Valentino

Η ανακοίνωση του εμβληματικού οίκου βάζει τέλος στις φήμες που τον ήθελαν εδώ και καιρό να αναλαμβάνει το τιμόνι του

CELEBS

Δημήτρης Σέρφας: Η ηλικία, η καταγωγή και η αδυναμία στη μητέρα του

Όσα δεν ξέρουμε για τον «Γρηγόρη» από το «Προξενιό της Ιουλίας»