Skip to main content

CELEBS

Τι σκέφτονται οι celebs για τον Βαλεντίνο;

Λουλούδια, κόκκινα ντόνατς και.....κλάματα



Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, υποθετικά είναι μια μέρα γεμάτη έρωτα, λουλούδια, σοκολατάκια, δώρα και δείπνα σε ακριβά εστιατόρια με το ταίρι σου. Πρακτικά όμως, η μέρη αυτή διχάζει πολύ κόσμο ακόμα και τους επώνυμους. Κάποιοι είναι οκ με τον Βαλεντίνο, άλλοι είναι τρελά ερωτευμένοι ενώ πάλι υπάρχουν και αυτοί που μισούν αυτή την ημέρα.

Από τον Ian Somerhalder που λατρεύει την μέρα, μέχρι τον Ashton Kutcher που δεν είναι καθόλου φαν, οι απόψεις διίστανται. Αν θέλεις να πάρεις καμία ιδέα ή συμβουλή για τo πως να περάσεις αυτή την μέρα, ή αν απλώς θέλεις να επιβεβαιώσεις πως δεν είσαι η μόνη που μισεί τις 14 Φεβρουαρίου, ρίξε μια ματιά στο τι λένε οι celebs για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

 

 

Ian Somerhalder: «Συνειδητοποιώ πως κάνοντας μια παύση στην πολυάσχολη ζωή μας για να γιορτάσουμε την αγάπη εκείνη την μέρα, είναι σημαντικό, τόσο ώστε να συνειδητοποίησουμε  πως πρέπει να την γιορτάζουμε κάθε μέρα. Γιορτάστε την αγάπη στη ζωή σας - είναι αυτό που κάνει τον κόσμο να πηγαίνει μπροστά».

 

 

Amanda Seyfried: Όπως αποκάλυψε η ίδια ο Βαλεντίνος της είναι ο…σκύλος της. «Ο Finn (σκύλος) με κοιτάζει στα μάτια όταν του μιλάω. Θέλει συνέχεια να είναι μαζί μου. Αυτό δεν είναι που θέλει ο καθένας από το ταίρι του;»

 

 

Blake Lively : HΑμερικανίδα ηθοποιόςπαίρνει πολύ στα σοβαρά την μέρα αυτή! «Την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, όταν πήγαινα ακόμα σχολείο, φορούσα κόκκινο πανωφόρι, κόκκινα παπούτσια, κουβαλούσα ένα κόκκινο πορτοφoλάκι και έτρωγα ένα κόκκινο donut σε σχήμα καρδιάς.»

 

 

Ashton Kutcher: Από την άλλη, ο Kutcher βλέπει με άλλο μάτι την ημέρα αγάπης. «Μισώ την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Δεν μπορώ να την αντέξω. Νομίζω ότι κάθε μέρα πρέπει να είναι μια ημέρα ρομαντισμού. Πρέπει να γιορτάζεις την αγάπη 364 ημέρες το χρόνο. Ενώ την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, θα πρέπει να πείτε σε όποιον μισείτε ότι δεν μπορείτε να τον αντέξετε. Έτσι θα υπήρχε μια μέρα μίσους και 364 ημέρες αγάπης».

Eva Mendes: «Δεν είμαι ιδιαίτερα φαν του Αγίου Βαλεντίνου. Προτιμώ εκείνη την μέρα να παραγγείλω φαγητό και να βάλω να δω το "The Notebook" ή κάτι άλλο και απλά να κλαίω».

 

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.