Ο Ben Affleck μετανιώνει για το πιο μεγάλο λάθος της ζωής του

Και όχι δεν είναι ο τεράστιος δράκος στην πλάτη του

Κωνσταντίνα Κύρκου

Όπως φαίνεται ο διάσημος ηθοποιός  Ben Affleck, βιώνει μια από τις σημαντικότερες στιγμές στην καριέρα του, αφού πρόκειται να πρωταγωνιστήσει σε τέσσερις ταινίες την χρονιά που ακολουθεί (The Last Thing He Wanted, Deep Water, The Way Back, The Last Duel). Με αφορμή την μεγάλη ζήτηση στα επαγγελματικά του, ο ίδιος παραχώρησε συνέντευξη στους New York Times, μιλώντας για την μέχρι στιγμής πορεία του, επαγγελματικά και προσωπικά, αναφερόμενος μεταξύ άλλων στα μεγάλα λάθη της ζωής του, που μετανιώνει πικρά.

Ο 47χρονος ηθοποιός αποκάλυψε πως ο εθισμός του στο αλκοόλ ήταν η κύρια αιτία χωρισμού με τη σύζυγο του Jennifer Garner, το «μεγαλύτερο λάθος της ζωής του» όπως δήλωσε ο ίδιος: «Αν υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνω στη ζωή μου, είναι αυτός ο χωρισμός. Έχω κάνει πολλά λάθη, έχω σίγουρα κάνει πράγματα που μετανιώνω, αλλά πρέπει να μαθαίνεις από αυτά και να προχωράς μπροστά».

 

 

Ο Ben Affleck και η Jennifer Garner ήταν ζευγάρι από το 2005, όμως το 2016 οι δύο τους αποφασίζουν να χωρίσουν και το 2018 παίρνουν οριστικά διαζύγιο. Το ζευγάρι έχει μαζί τρία παιδιά, την Violet, την Seraphina και τον Sam.

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares