Skip to main content

CELEBS

Γιατί εξαφανίστηκε η Duffy από την μουσική βιομηχανία

Η αποκάλυψη της σοκάρει



Η Duffy, η παγκοσμίως γνωστή τραγουδίστρια με τις 60s επιρροές, τόσο στην φωνή της όσο και στην εμφάνιση της, προχώρησε σε μια σοκαριστική αποκάλυψη, αφού μίλησε  για τον λόγο που εξαφανίστηκε από την μουσική σκηνή,  όλα αυτά τα χρόνια. Πάνε σχεδόν 12 χρόνια από την μεγάλη επιτυχία της, «Mercy», με την όποια έγινε διάσημη το 2008.

 

 

Πολλοί την είχαν συνδέσει με την Amy Winehouse, ενώ άλλοι εύστοχα την αποκαλούσαν η επόμενη «Nancy Sinatra». Μέσα από ένα εκτενές κείμενο που ανέβασε η ίδια στον λογαριασμό της στο Instagram, εξομολογήθηκε πως τόσο καιρό λείπει από την μουσική αφού έπεσε θύμα νάρκωσης, βιασμού και αιχμαλωσίας. Η Duffy πολλές φορές σκέφτηκε να τραγουδήσει ξανά, όμως η σπασμένη καρδιά της, την εμπόδισε.

Συμφώνα με όσα έγραψε, «Μπορείτε να φανταστείτε πόσες φορές έχω σκεφτεί να γράψω αυτό το μήνυμα. Παρόλο που δεν ξέρω αν είναι η κατάλληλη ώρα, νιώθω μια απελευθέρωση να μιλήσω. Πολλοί αναρωτιέστε τι μου συνέβη και γιατί εξαφανίστηκα. Ένας δημοσιογράφος κατάφερε να με βρει το καλοκαίρι που πέρασε και αισθάνθηκα φοβερά που μπόρεσα να μιλήσω τελικά. Η αλήθεια είναι πως είμαι καλά τώρα και ασφαλής. Με νάρκωσαν, με βίασαν και με κράτησαν αιχμάλωτη για μέρες»

Και συνεχίζει λέγοντας, «Επιβίωσα όμως, αλλά μου πήρε καιρό να συνέλθω. Δεν ήθελα να δείξω στον κόσμο τη θλίψη μου. Ρώτησα τον εαυτό μου πώς μπορώ να τραγουδήσω μέσα από την καρδιά μου, όταν η καρδιά μου είναι πια σπασμένη. Και με το χρόνο έγινα καλύτερα. Τις επόμενες εβδομάδες θα αναρτήσω μια συνέντευξη κι αν έχετε ερωτήσεις θα σας τις απαντήσω. Χρειάζομαι την υποστήριξή σας. Σας ευχαριστώ, Duffy».

https://www.instagram.com/p/B8_95uYhFMQ/

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Βίκυ Παπαδοπούλου: Σπάνια εμφάνιση με τον σύζυγό της

Πού τους εντόπισε ο φωτογραφικός φακός;

CELEBS

Το απόλυτο reunion των Spice Girls στα 50α γενέθλια της Βικτόρια Μπέκαμ

Ποιο θρυλικό τους σουξέ τραγούδησαν;

CELEBS

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το σκηνικό με το πρώτο της σπίτι και τον Θέμη Σοφό

Όσα αποκάλυψε η παρουσιάστρια όταν ήταν... single!

Προτεινόμενα

BEAUTY TIPS

Πώς ο εμμηνορροϊκός σας κύκλος επηρεάζει το δέρμα σας

Και πώς να συγχρονίσετε την περιποίηση της επιδερμίδας σας.

CELEBS

Βίκυ Παπαδοπούλου: Σπάνια εμφάνιση με τον σύζυγό της

Πού τους εντόπισε ο φωτογραφικός φακός;

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Αγάπα περισσότερο, ώσπου να μην πονάει άλλο» William Shakespear

Μαθήματα αγάπης και έρωτα από τον William Shakespear