Skip to main content

CELEBS

Demi Lovato: Η μάχη με την βουλιμία και τις ουσίες

«Η διαδρομή θα είναι δύσκολη αλλά μπορείς να βρεθείς στην αντίθετη πλευρά»



Η διάσημη τραγουδίστρια Demi Lovato, σε συνέντευξή της στο show της Ellen DeGeneres, μίλησε ανοιχτά για το πρόβλημα του αλκοολισμού αλλά και τις τροφικές διαταραχές που της προκάλεσε η κατάσταση αυτή.

Η ίδια εξομολογήθηκε «Κατάφερα στα 19 μου να είμαι νηφάλια. Ήμουν δηλαδή νηφάλια σε ηλικία που δεν επιτρεπόταν καν να πιω.  Είχα την βοήθεια που έπρεπε αφού όλη η ομάδα μου ήταν δίπλα μου. Οι διατροφικές διαταραχές που είχα να αντιμετωπίσω όμως, έφεραν δυσκολίες. Μέσα στα χρόνια όλο αυτό έγινε ακόμη πιο δύσκολο. Όλοι κοίταζαν τους τραπεζικούς μου λογαριασμούς να δουν τι είχα παραγγείλει στις εξόδους μου. Όλα αυτά με έκαναν δυστυχισμένη. Η βουλιμία έγινε χειρότερη και όταν ζήτησα βοήθεια, δεν είχα.  Οπότε σκεφτόμουν πως ήμουν νηφάλια αλλά μίζερη. Οπότε γιατί να μην ξεκινήσω να πίνω ξανά, αφού τότε ήμουν λιγότερο μίζερη;».

https://www.instagram.com/p/B9YTb0Pheum/

Στη συνέχεια η Demi Lovato εξήγησε πως η ομάδα της, την συμβούλευσε να μην ξεκινήσει να πίνει ξανά, αφού αυτό θα ήταν εγωιστικό και καταστροφικό τόσο για τον ίδιο της τον εαυτό, όσο και για τους γύρω της. «Όταν το άκουσα αυτό, ένιωθα πως με εγκαταλείπουν.  Ένιωθα εγκατάλειψη και ξεκίνησα να πίνω ξανά, πήγαινα σε parties και εκεί υπήρχαν κι άλλα πράγματα. Όλα αυτά ήταν τρεις μήνες πριν βρεθώ στο νοσοκομείο», δήλωσε η ίδια.

https://www.instagram.com/p/B9SaG8jhle_/

Η τραγουδίστρια όμως αποφάσισε να τα αλλάξει όλα αυτά, όταν αποφάσισε να έρθει αντιμέτωπη με τις ευθύνες των πράξεων της. « Είναι πολύ σημαντικό που κάθομαι εδώ και μπορώ να πω σε όλους πώς μπορούν να το ξεπεράσουν. Η διαδρομή θα είναι δύσκολη αλλά μπορούν να βρεθούν στην αντίθετη πλευρά. Μην το ξεχνάτε. Όσο παίρνετε την ευθύνη για τις πράξεις σας μπορείτε να αφήνετε πίσω το παρελθόν και να μάθετε να αγαπάτε τον εαυτό σας, αλλά να αφήνετε και τους άλλους να σας αγαπήσουν», κατέληξε με αυτό το αισιόδοξο μήνυμα η Demi Lovato.

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Πού διασκέδασαν Νίκος Μουτσινάς, Ζέτα Μακρυπούλια & Ευγενία Σαμαρά

Μαζί τους ήταν και η Χριστίνα Κοντοβά και ο Κωνσταντίνος Δέδες

CELEBS

Συγκινεί η Ξένια Καλογεροπούλου για τον Γιάννη Φέρτη: Η μισή μου ζωή ήταν με τον Γιάννη

Το συγκινητικό αντίο της ηθοποιού στον πρώην σύζυγό της

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 17 Απριλίου

Βγάλτε τελείως από τη ζωή σας ό,τι σας φαίνεται άχρηστο και σας κουράζει

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Τέχνη στην πόλη: Ανοίγει για το κοινό το αυθεντικό ατελιέ του Αλέκου Φασιανού

Tο Μουσείο Αλέκος Φασιανός στο κέντρο της Αθήνας, ανακοινώνει την επέκταση του μουσειακού του χώρου με το άνοιγμα του αυθεντικού ατελιέ του καλλιτέχνη.

ASK THE EDITOR

8 πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις για το μανδελικό οξύ προτού το βάλεις στη beauty ρουτίνα σου

Σε τι ακριβώς συμβάλει το συγκεκριμένο οξύ στη φροντίδα του δέρματός σου;