Skip to main content

CELEBS

Gerard Butler: Στην Ελλάδα για την τελετή αφής της Ολυμπιακής Φλόγας

Όλα όσα έγιναν στην τελευταία πρόβα.



Ο Χολιγουντιανός ηθοποιός Gerard Butler ταξίδεψε μέχρι την Ελλάδα, αφού είναι ένας από τους λαμπαδηδρόμους της Ολυμπιακής Φλόγας στο τμήμα Μυστράς – Σπάρτη.

Κατά την άφιξή του, ο Butler έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις στους δημοσιογράφους λέγοντας χαρακτηριστικά: «Γεια σας. Είναι ωραία που είμαι εδώ. Αισθάνομαι υπέροχα. Είναι ωραία που είμαι εδώ και είμαι ενθουσιασμένος. Δεν είναι η πρώτη φορά που έρχομαι. Είμαι Έλληνας στην καρδιά».

https://www.instagram.com/p/B1b-ka7Afd5/

Αξιοσημείωτο είναι επίσης το γεγονός πως η τελετή έγινε χωρίς θεατές. Στον  εμβληματικό χώρο της Αρχαίας Ολυμπίας πραγματοποιήθηκε η τελευταία πρόβα της τελετής της αφής της Ολυμπιακής Φλόγας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, οι οποίοι θα πραγματοποιηθούν το καλοκαίρι του 2020 στο Τόκυο.

https://www.instagram.com/p/Bm2uLQtnp4Y/

https://www.instagram.com/p/B2mq_pVADKa/

Η τελετή αφής της ολυμπιακής φλόγας είναι προγραμματισμένη για σήμερα, 12 Μαρτίου, στην Αρχαία Ολυμπία, όπου θα παρεβρεθούν μόνο 100 προσκεκλημένοι. Η τελική πρόβα της τελετής αφής έγινε χθές, στις 11 Μαρτίου, και ήταν επίσης κλειστή για το κοινό.

https://www.instagram.com/p/B2uRf0BIGHa/

Πρωθιέρεια της Τελετής της Αφής της Φλόγας είναι η ηθοποιός Ξανθή Γεωργίου.

Η Ξανθή Γεωργίου είναι ηθοποιός με σπουδές στο Εθνικό Ωδείο Αθηνών. Έχει, επίσης, σπουδάσει Ιστορία και Αρχαιολογία στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Έχει συμμετάσχει σε ταινίες και θεατρικές παραστάσεις, ενώ συμμετείχε ως Ιέρεια στην Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας το 2018.

https://www.instagram.com/p/B3SFOW8oq8z/

"Υπάρχει μια μυσταγωγία και ιερότητα στην τελετή αφής της φλόγας που με αγγίζει βαθιά στην ψυχή. Η εμπειρία δεν περιγράφεται, βιώνεται”, έχει δηλώσει χαρακτηριστικά για την εμπειρία.

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Madonna: Φινάλε για την Celebration tour με πάνω από 1,5 εκ. θεατές

Έσπασε όλα τα ρεκόρ η συναυλία της "βασίλισσας" της ποπ στη Βραζιλία

CELEBS

Κατερίνα Καραβάτου: Πάσχα στην εξοχή με τα παιδιά της

Το φωτογραφικό άλμπουμ από την απόδρασή τους

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 8 Μαΐου

Δώστε προτεραιότητα στην κάλυψη των ουσιαστικών σας αναγκών και μη φορτίζεστε συναισθηματικά

ΣΧΕΣΕΙΣ

Μια κρύο μια ζέστη; Να γιατί ήρθε η ώρα να διαγράψεις τον αριθμό του

Αν εκείνος δεν ξέρει τι θέλει από σένα, κάνε μια χάρη στον εαυτό σου και δείξε ότι εσύ ξέρεις και μην αφήσεις κανέναν να παίζει μαζί σου

BLOGS

10 απίθανα στοιχεία για τη σειρά «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ»

Πολλοί πιστοί στις εκκλησίες προσεύχονταν στις φωτογραφίες του τηλεοπτικού Ιησού, Robert Powell, μαζί με άλλα ενδιαφέροντα στοιχεία και trivia γύρω από τη θρυλική σειρά του Franco Zeffirelli. Γράφει ο Μάνος Νομικός