Skip to main content

CELEBS

Η Jolie κάνει δωρεά 1 εκ. δολάρια κατά της παιδικής πείνας που επέφερε ο κορωνοϊός!

Και συγκινεί...



 

Η πανδημία του κορωνοϊού όπως είναι φυσικό δεν έχει αφήσει κανέναν ασυγκίνητο και όλο και πιο συχνά βλέπουμε διάσημα πρόσωπα να δωρίζουν χρήματα για να βρεθεί λύση σε αυτό το πρόβλημα.

Ανάμεσα σε αυτούς και η Angelina Jolie, η οποία αποφάσισε να δωρίσει 1 εκατομμύριο δολάρια στην οργάνωση «No Kid Hungry».

 

«Αυτή την εβδομάδα, πάνω από ένα δισεκατομμύριο παιδιά τέθηκαν εκτός σχολείου παγκοσμίως λόγω του κορωνοϊού. Πολλά παιδιά εξαρτώνται κυρίως από τη φροντίδα και τη διατροφή που λαμβάνουν κατά τη διάρκεια των σχολικών ωρών, συμπεριλαμβανομένων σχεδόν 22 εκατομμυρίων παιδιών στην Αμερική που σιτίζονται αποκλειστικά και μόνο στο σχολείο», είπε η Χολιγουντιανή ηθοποιός μιλώντας στο E! News.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στις μεγάλες προσπάθειες που κάνουν οι άνθρωποι της συγκεκριμένης οργάνωσης, ενώ δήλωσε αποφασισμένη να ξεπεράσει κάθε εμπόδιο προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος της: «Η ”Kid Hungry” κάνει αποφασιστικές προσπάθειες για να φτάσει όσο το δυνατόν σε περισσότερα από αυτά τα παιδιά. Άνθρωποι από όλα τα κοινωνικά στρώματα έχουν ανέλθει στην πρωτοφανή πρόκληση κατά τη διάρκεια μιας παγκόσμιας πανδημίας. Έχω ακούσει ιστορίες για τεράστιες ανάγκες, αλλά πάνω απ 'όλα ιστορίες επιμονής. Ένα αίσθημα ότι δε θα αφήσουμε κανένα εμπόδιο μεταξύ ενός παιδιού και αυτών που χρειάζεται».

Πηγή

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

«Έγινε ένα λάθος»: Η Λίτσα Πατέρα απαντά για τη σχέση της με τον ΑΝΤ1

Όσα είπε για τη συνέντευξή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

CELEBS

Μαριάντα Πιερίδη: Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο με τον νέο της σύντροφο

Το ζευγάρι έκανε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μετά από σχέση δύο μηνών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.