Skip to main content

CELEBS

Jennifer Aniston: Χάρισε 10 χιλιάδες ευρώ σε νοσοκόμα που διαγνώστηκε με κορωνοϊό

Η απίστευτη έκπληξη



Η Jennifer Aniston μας εκπλήσσει συνεχώς όχι μόνο με την ομορφιά και την γοητεία της αλλά και τον δυναμικό και ενσυνείδητο χαρακτήρα που έχει. Αυτή την περίοδο που η παγκόσμια υγειονομική κρίση μας έχει χτυπήσει για τα καλά, η ίδια έκανε μια απίστευτα απρόσμενη κίνηση ώστε να βοηθήσει και εκείνη με τον δικό της τρόπο να αντιμετωπιστεί η πανδημία Covid-19.

Η διάσημη ηθοποιός ένωσε τις δυνάμεις της με τον παρουσιαστή Jimmy Kimmel, δίνοντας θάρρος και κουράγιο σε μια νοσοκόμα που διαγνώστηκε με κορωνοϊό. Συγκεκριμένα, η νοσοκόμα Kimball Fairbank ήταν καλεσμένη μέσω video call, στην εκπομπή του Kimmel «Jimmy Kimmel Live» για να περιγράψει την εμπειρία της ως άτομο που προσβλήθηκε από τον ιό, βοηθώντας εκείνους που την είχαν ανάγκη.

Στη διάρκεια της συζήτησής τους, ο δημοσιογράφος της είπε: «Θέλαμε να σε κάνουμε να χαρείς λιγάκι. Οπότε, θέλω να γνωρίσεις κάποια, το όνομά της είναι Jennifer» και ξαφνικά εμφανίζεται στην κλήση η Aniston, κάνοντας τη νοσοκόμα να μείνει με το στόμα ανοιχτό. Η Jennifer της είπε: «Γεια σου αγάπη μου, είναι τόσο ωραίο που σε γνωρίζω. Απλά θέλω να πω ο Θεός να ευλογεί εσένα και όλους εσάς εκεί έξω που κάνετε ό,τι κάνετε. Εγώ απλά, δεν ξέρω καν πώς να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου για όλα όσα κάνετε, θέτοντας την υγεία σας καθημερινά σε κίνδυνο. Είστε εκπληκτικοί!»

Aniston και Kimmel ανακοίνωσαν στην νοσοκόμα Kimball Fairbank πως πρόκειται να της χαρίσουν μία δωροκάρτα αξίας 10 χιλιάδων ευρώ. Η έκφραση της νοσοκόμας ήταν γεμάτη χαρά και ευγνωμοσύνη.

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Κέιτ Μίντλετον: Το πρώτο post μετά την ανακοίνωση πως πάσχει από καρκίνο

Φωτογράφισε τον πρίγκιπα Λούις που είχε γενέθλια

CELEBS

Ευρωεκλογές: Ο Μιχάλης Αεράκης απαντά τι θα γίνει με τον ρόλο στον Σασμό

Το κίνητρο για την υποψηφιότητά του και η στήριξη στον Παπανώτα

CELEBS

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Σικάτη με κόκκινο ζακετάκι και σατέν λευκή φούστα

Πού «τσάκωσε» ο φωτογραφικός φακός την παρουσιάστρια του Shopping Star;

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30