Skip to main content

CELEBS

Gigi Hadid: Γενέθλια στην καραντίνα

Απλά, λιτά, οικογενειακά

 



Και ενώ η πανδημία συνεχίζεται, οι περισσότεροι μένουν στα σπίτια τους για να βοηθήσουν στην μείωση της εξάπλωσης του Covid-19. Στην νέα πραγματικότητα έχουν προσαρμοστεί και οι περισσότεροι celebrities, οι οποίοι φροντίζουν να ενημερώνουν τους διαδικτυακούς τους φίλους για το πως περνούν την καθημερινότητα στο σπίτι. Μεταξύ άλλων, η Gigi Hadid ανήκει στην κατηγορία εκείνων των ανθρώπων που αναγκάστηκαν φέτος να γιορτάσουν τα γενέθλια τους στην καραντίνα.

https://www.instagram.com/p/B_Yt2dBnl7b/

Η καλλονή Gigi περιορίστηκε σε party γενεθλίων στο σπίτι φέτος, τα οποία γιόρτασε με την διάσημη αδερφή της Bella και την μητέρα τους Yolanda. Η ίδια φαίνεται να απόλαυσε με την ψυχή της τα οικογενειακά γενέθλια με την τεράστια τούρτα της.

https://www.instagram.com/p/B_VKMCDBbxW/

Μάλιστα, η μητέρα των μοντέλων ευχήθηκε και μέσω Instagram στην κόρη της για τα 25 γενέθλια της, «Χρόνια πολλά αγάπη μου, πολύτιμε άγγελέ μου. Σαν χθες πριν από 25 χρόνια ήταν η καλύτερη μέρα της ζωής μου, σε γέννησα και σε μεγάλωσα και με δίδαξες το πραγματικό νόημα της δέσμευσης και της άνευ όρων αγάπης».

https://www.instagram.com/p/B_XZGZkHQcp/

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department