Skip to main content

CELEBS

Megan Fox - Brian Austin Green: Χώρισαν μετά από 10 χρόνια γάμου

Υπάρχει τρίτο πρόσωπο;

 



 

Μετά από 10 χρόνια γάμου και 3 παιδιά ο Brian Austin Green και η Megan Fox χώρισαν! Την είδηση επιβεβαίωσε ο ηθοποιός μέσα από το podcast του!  Ο σταρ του Beverly Hills αποκάλυψε πως εκείνος και η σύζυγός του έχουν χωρίσει εδώ και λίγους μήνες. Είπε μάλιστα πως όλα ξεκίνησαν πέρσι όταν η Megan του είπε ότι θέλει να μείνουν για λίγο μακριά και έφυγε για τα γυρίσματα της ταινίας της.

«Όταν ήμουν μακριά και δούλευα μόνη μου ένιωσα πιο πολύ ο εαυτός μου και λέω να το προσπαθήσω» φέρεται να δήλωσε η Megan κάτι που ενόχλησε τον ηθοποιό.

https://www.instagram.com/p/CAXDygAAEuO/

«Θα την αγαπώ για πάντα και θα με αγαπάει» είπε ο Brian Austin Green, ενώ η αποκάλυψη του χωρισμού τους έγινε λίγο μετά τις φωτογραφίες από παπαράτσι με την ηθοποιό να βγαίνει με τον μουσικό Machine Gun Kelly!

Βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που χωρίζει το ζευγάρι αφού είχαν χωρίσει και το 2016 αλλά η εγκυμοσύνη και το παιδί που ήρθε στον κόσμο λίγο μετά το χωρισμό τους, τους έφερε ξανά κοντά!

https://www.instagram.com/p/CAWWmNWFR1d/

Πηγή: star.gr

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός